Τα   Google Docs θα επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να προσθέτουν αλλαγή σελίδας πριν από παραγράφους στο κινητό

Τα Google Docs θα επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να προσθέτουν αλλαγή σελίδας πριν από παραγράφους στο κινητό

Το Google Workspace ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα προσθήκης αλλαγών σελίδας πριν από παραγράφους στα Έγγραφα Google είναι πλέον διαθέσιμη σε κινητά. Πέρυσι, η ίδια δυνατότητα είχε ανακοινωθεί για το Web. Τώρα, καθώς είναι διαθέσιμο και σε κινητά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια βελτιωμένη εμπειρία στα  Google Docs.

Page break in Google Docs in mobile

Με την ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να “επισημάνουν μια παράγραφο για να ξεκινά πάντα σε μια νέα σελίδα” με την επιλογή “Προσθήκη αλλαγής σελίδας πριν” στα  Googl Docs. Η νέα δυνατότητα θα είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις που οι χρήστες «θέλουν συγκεκριμένα στυλ παραγράφου να δημιουργούν πάντα μια νέα σελίδα, όπως τίτλους, υπότιτλους ή επικεφαλίδες».

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση θα επιτρέψει επίσης στους Google Workspace χρήστες του να εισάγουν και να εξάγουν στο Microsoft Word και άλλα έγγραφα τρίτων που έχουν εφαρμογή “Αλλαγή σελίδας πριν” στις παραγράφους και τα Έγγραφα θα διατηρήσουν αυτήν τη μορφοποίηση. Αυτό υποδηλώνει ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να περάσουν από την περιττή ταλαιπωρία της επανεπεξεργασίας του κειμένου όταν ασχολούνται με διάφορα έγγραφα που συνοδεύονται από επικεφαλίδες, υπότιτλους και τίτλους.

Η πιο πρόσφατη λειτουργία είναι διαθέσιμη από προεπιλογή τόσο σε Android όσο και σε iOS, καθώς και για όλους τους πελάτες του Google Workspace μαζί με τους G Suite χρήστες του Basic και Business. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στυλ παραγράφων στα Έγγραφα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *