Οι επικεφαλής ασφαλείας του Twitter εγκαταλείπουν την εταιρεία

Οι επικεφαλής ασφαλείας του Twitter εγκαταλείπουν την εταιρεία

Ο νέος CEO του Twitter, Parag Agrawal , συνεχίζει να ανανεώνει την ηγεσία της εταιρείας. Μετά την απομάκρυνση των αρχηγών μηχανολογίας και σχεδιασμού τον περασμένο μήνα, ο Agrawal φέρνει νέους ηγέτες για την ομάδα ασφαλείας.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειας Peiter Zatko αποχώρησε, ενώ ο επικεφαλής της ασφάλειας πληροφοριών Rinki Sethi θα αποχωρήσει από το Twitter τις επόμενες εβδομάδες. Ο Agrawal λέγεται ότι είπε στους υπαλλήλους αυτή την εβδομάδα ότι οι αποφάσεις για το προσωπικό λήφθηκαν μετά από «αξιολόγηση του τρόπου καθοδήγησης του οργανισμού και του αντίκτυπου στην εργασία κορυφαίας προτεραιότητας». 

Το Twitter προσέλαβε τον Zatko, ο οποίος είναι γνωστός ως “Mudge” στην κοινότητα των χάκερ τον Νοέμβριο του 2020 μετά από ένα περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο πολλούς λογαριασμούς υψηλού προφίλ. Εργάστηκε στο παρελθόν στη DARPA, την Google και την Stripe και ήταν μέλος της ομάδας χάκερ Cult of the Dead Cow τη δεκαετία του ’90.

Ο Sethi, πρώην αντιπρόεδρος της IBM πρόεδρος της ασφάλειας πληροφοριών, εντάχθηκε επίσης στην εταιρεία στον απόηχο της εισβολής του Bitcoin τον Ιούλιο του 2020. Σύμφωνα με τους Times, η επικεφαλής μηχανικής απορρήτου του Twitter Lea Kissner αναλαμβάνει προσωρινά την πρώην θέση του Sethi.

Ο Agrawal, ο οποίος ήταν προηγουμένως επικεφαλής τεχνικός , έχασε λίγο χρόνο στην αναμόρφωση Twitter μετά την ανάληψη της εργασίας πάνω από τον Jack Dorsey στα τέλη Νοεμβρίου. τον επόμενο μήνα, ο Michael Montano και Dantley Ντέιβις, ο πρώην μηχανικής και σχεδιασμού κεφάλια, εκδιώχθηκαν στο se υπηρεσία του “ρυθμισμού του Twitter για να πετύχει τους στόχους του.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *