Η Google μπορεί να φτιάχνει ήδη ένα άλλο Chromecast με το Google TV

Η Google μπορεί να φτιάχνει ήδη ένα άλλο Chromecast με το Google TV

H Google τείνει να κυκλοφορεί νέα μοντέλα Chromecast με φειδώ (μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μια μονάδα 1080p ), αλλά μπορεί να είναι πιο επιθετική με το μοντέλο Google TV. Πηγές ισχυρίζονται ότι η εταιρεία αναπτύσσει ήδη ένα νέο Chromecast με το Google TV. Η τεκμηρίωση και ο εντοπισμός κωδικών φέρεται να αποκάλυψαν την κωδική ονομασία “Boreal”, ενώ φαίνεται  ότι ο κόμβος πολυμέσων Android TV θα κυκλοφορούσε αργότερα το 2022.

Η υποτιθέμενη διαρροή δεν αναφέρει προδιαγραφές, αν και μπορεί να είναι απαραίτητη νεότερη επεξεργαστική ισχύς με ευρύτερη υποστήριξη βίντεο. Έχει ακουστεί ότι το Android TV θα απαιτεί υποστήριξη μορφής βίντεο AV1 μετά τις 31 Μαρτίου, και αυτό απουσιάζει εμφανώς στο υπάρχον Chromecast με Google TV. Η εταιρεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να αντιμετωπίσει κοινά παράπονα, όπως η μέτρια αποθήκευση.

Υπό την προϋπόθεση ότι η διαρροή είναι ακριβής, το ερώτημα είναι εάν πρόκειται για μια απλή αντικατάσταση του υπάρχοντος Chromecast ή ενός ξεχωριστού μοντέλου υψηλότερης ισχύος. Δεδομένου ότι το υπάρχον Chromecast υποστηρίζει ήδη 4K HDR, ωστόσο, μια αντικατάσταση φαίνεται πιο πιθανή. Είναι σαφές ότι τυχόν αλλαγές θα ήταν αρκετά σημαντικές ώστε να δικαιολογούν ένα νέο εσωτερικό ψευδώνυμο — η Google συνήθως δεν δίνει ονόματα για μικρές αναθεωρήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *