Το WhatsApp είναι σχεδόν έτοιμο να μετεγκαταστήσει τις συνομιλίες Android στο iPhone

Το WhatsApp είναι σχεδόν έτοιμο να μετεγκαταστήσει τις συνομιλίες Android στο iPhone

To WhatsApp ενδέχεται σύντομα να κυκλοφορήσει δύο λειτουργίες που απαιτούνται ιδιαίτερα. Το πρώτο είναι αυτό που περίμεναν οι χρήστες iPhone από τότε που η εταιρεία έδωσε τη δυνατότητα στους κατόχους  Samsung Galaxy και αργότερα σε όσους διαθέτουν τηλέφωνα Pixel να μετεγκαταστήσουν το ιστορικό συνομιλιών τους από μια συσκευή iOS. Το WABetaInfo βρήκε στοιχεία στην πιο πρόσφατη έκδοση beta του WhatsApp iOS για μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το ιστορικό συνομιλιών σας από το Android στο iOS. Η ανακάλυψη βασίζεται σε μια παλαιότερη που έγινε τον Σεπτέμβριο.

Στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν από το WABetaInfo υποδηλώνουν ότι η εφαρμογή θα ζητήσει την άδειά σας προτού ξεκινήσει τη μετεγκατάσταση του ιστορικού συνομιλιών σας. Γνωρίζουμε επίσης από την προηγούμενη διαρροή ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της Apple Move to iOS ως μέρος της διαδικασίας μεταφοράς. Στο Android, η ίδια διαδικασία μπορεί να είναι περίπλοκη, καθώς χρειάζεστε ένα καλώδιο Lightning σε USB-C και τηλέφωνο που είτε είναι ολοκαίνουργιο είτε έχει γίνει πρόσφατα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σε ξεχωριστό άρθρο Το WABetaInfo που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο, ο ιστότοπος διαπίστωσε ότι το WhatsApp εργάζεται επίσης σε μια δυνατότητα επαλήθευσης δύο βημάτων για τους υπολογιστές και τους πελάτες ιστού του. Εάν η εταιρεία προχωρήσει με μια κυκλοφορία, το εργαλείο θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια προσωπική καρφίτσα στον λογαριασμό σας. Με αυτόν τον τρόπο, όποτε θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο WhatsApp είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε μέσω διαδικτύου, θα πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και την εξαψήφια καρφίτσα που στέλνει η WhatsApp στο τηλέφωνό σας, για να το κάνετε. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να προστατευθείτε από επιθέσεις ανταλλαγής SIM.

Δεν είναι σαφές πότε η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει οποιοδήποτε χαρακτηριστικό. Ένα μήνα πριν από τη μετάβαση σε συσκευές Samsung, ο επικεφαλής του WhatsApp Will Cathcart είπε ότι θα φτάσει στα τηλέφωνα iOS «σύντομα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *