Το επί μακρόν φημολογούμενο έξυπνο ρολόι της Google θα μπορούσε να φτάσει στις 26 Μαΐου.

Το επί μακρόν φημολογούμενο έξυπνο ρολόι της Google θα μπορούσε να φτάσει στις 26 Μαΐου.

 Οι φήμες τον περασμένο μήνα πρότειναν ότι ένα ρολόι με την επωνυμία της Google θα μπορούσε να φτάσει κάποια στιγμή το 202 2και τώρα έχουμε μια ελαφρώς σαφέστερη ιδέα για το πότε θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Leaker Jon Prosser είπε ότι το ρολόι πρόκειται να φτάσει επί του παρόντος στις 26 Μαΐου, σημειώνοντας ότι αυτή είναι «η πρώτη φορά που βλέπουμε μια καθορισμένη ημερομηνία στη συσκευή στα παρασκήνια». Αν και αυτό φαίνεται στην επιφάνεια σαν μια παράξενα συγκεκριμένη ημερομηνία για κάτι τόσο μακρινό, το χρονοδιάγραμμα ευθυγραμμίζεται με το Google I/O , το οποίο λαμβάνει χώρα συνήθως τον Μάιο.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα smartwatches στο οικοσύστημα Android, το smartwatch αναμένεται να έχει κυκλική όψη, αν και χωρίς φυσικό πλαίσιο. Πιθανότατα θα έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών και άλλες λειτουργίες που υιοθετήθηκαν από το Fitbit, το οποίο αγόρασε η Google πέρυσι. Η συσκευή θα μπορούσε να δείξει την έκταση του τι Wear OS και να τοποθετηθεί ως Apple Watch .

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι καθορισμένη, φυσικά. Ούτε το όνομα της συσκευής, παρά τις προτάσεις ότι θα ονομάζεται Pixel Watch. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθούν οι λάτρεις του Android και των Pixel.

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι ένα smartphone Pixel 6a θα κυκλοφορήσει και τον Μάιο. Αναμένεται να χρησιμοποιεί το ίδιο chipset Tensor με το Pixel 6, αν και η Google θα μπορούσε να αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών στο οικονομικό μοντέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *