Το iPhone 15 Pro της Apple μπορεί να χρησιμοποιεί πάνελ BOE

Το iPhone 15 Pro της Apple μπορεί να χρησιμοποιεί πάνελ BOE

H Apple προσπαθεί να μειώσει την εξάρτησή της από τη Samsung και τα πάνελ OLED της εδώ και χρόνια, αλλά καμία άλλη εταιρεία δεν ήταν σε θέση να παράγει το είδος των πάνελ υψηλής ποιότητας που χρειάζεται η Apple σε επαρκή ποιότητα. Ωστόσο, η BOE και η LG έλαβαν συγκριτικά μικροσκοπικές παραγγελίες, αλλά μια νέα έκθεση λέει ότι αυτό μπορεί να αλλάξει το επόμενο έτος.

Αυτήν τη στιγμή, μόνο ορισμένες από τις μη Pro μονάδες iPhone 13 λαμβάνουν πάνελ OLED από την BOE. Ωστόσο, μια βελτίωση στη διαδικασία κατασκευής θα επέτρεπε στον Κινέζο πωλητή να προμηθεύσει μια δέσμη πάνελ για το δίδυμο iPhone 15 Pro. Η πιο εκλεπτυσμένη διαδικασία θα επιτρέψει στην BOE να επιτύχει καλή απόδοση και να προσφέρει οθόνες LTPO OLED υψηλής ποιότητας με διπλή δομή διπλής στοίβας, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της OLED.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά φαίνεται ότι η BOE βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ειδικά επειδή μπόρεσε να πουλήσει στην Apple ήδη 16 εκατομμύρια μονάδες, που είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *