Η Microsoft ενημερώνει  την αρχική έκδοση Surface Duo με Android 11

Η Microsoft ενημερώνει την αρχική έκδοση Surface Duo με Android 11

Η εταιρεία επιτέλους κυκλοφόρησε ότι είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό  – την αναβάθμιση Android 11 για το smartphone με διπλή οθόνη. Το νεότερο λειτουργικό σύστημα είναι το κύριο σχέδιο, φυσικά, αλλά θα βρείτε επίσης μια σειρά από βελτιώσεις ειδικά για το Surface Duo.

Μπορείτε πλέον να παίξετε τίτλους cloud Xbox Game Pass χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο στην οθόνη, για αρχή. Το OneDrive διαθέτει επίσης μια «βελτιωμένη» διεπαφή διπλής οθόνης για προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών. Υπάρχουν αναθεωρημένα σχέδια συρταριών και φακέλων εφαρμογών με καλύτερη υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης, ενώ τα γραφικά στοιχεία ροής της Microsoft και Start έχουν λάβει ενημερώσεις. Μπορείτε να βάλετε το Surface Duo να καλύπτει αυτόματα συγκεκριμένες εφαρμογές και στις δύο οθόνες και να ορίσετε προτιμήσεις για την απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων όταν η συσκευή είναι διπλωμένη. Και αν προτιμάτε χειρόγραφες σημειώσεις, μπορείτε να κάνετε κλικ στο επάνω κουμπί σε ένα αντιστοιχισμένο Slim Pen 2 για να ανοίξετε το OneNote.

Η αναβάθμιση πιθανότατα θα είναι ευπρόσδεκτη αν έχετε βαρεθεί να ζείτε με το Android 10 για περισσότερο από ένα χρόνο. Ταυτόχρονα, θα καταλάβουμε που πάει το θέμα του Android η Microsoft. Το Android 12 είναι ήδη διαθέσιμο σε άλλα τηλέφωνα εδώ και εβδομάδες, και η εταιρία εξακολουθεί να είναι πίσω ακόμα κι αν το χάσμα έχει μειωθεί. Αν και είναι κατανοητό ότι οι ενημερώσεις για ένα τόσο μοναδικό τηλέφωνο θα χρειάζονταν περισσότερο χρόνο, αυτό δεν θα σας παρηγορήσει ιδιαίτερα εάν ελπίζατε να διατηρήσετε τη σχετική ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *