Τα Huawei P50 Pro και P50 Pocket ξεκινούν για προπαραγγελία στην Ευρώπη

Τα Huawei P50 Pro και P50 Pocket ξεκινούν για προπαραγγελία στην Ευρώπη

Τα Huawei P50 Pro και P50 Pocket έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη (η απλή έκδοση  P50 όχι). Τα δύο τηλέφωνα είναι ήδη σε προπαραγγελία στη Βουλγαρία με το P50 Pro να εμφανίζεται επίσης στην Τσεχία και την Κροατία.

Το Huawei P50 Pro μπορεί να προπαραγγελθεί από βουλγαρικούς λιανοπωλητές και μεταφορείς. Η τιμή χωρίς SIM είναι 2.200 BGN (1.125 €) με μόνο τη διαμόρφωση 8/256 GB να είναι διαθέσιμη σε Χρυσό και Μαύρο. Η περίοδος προπαραγγελίας λήγει στις 6 Φεβρουαρίου.

Τα Huawei P50 Pro και P50 Pocket είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Ευρώπη

Το πτυσσόμενο Huawei P50 Pocket διατίθεται επίσης για προπαραγγελία στην τιμή των 2.800 BGN (1.435 €) για μονάδα 8/256 GB σε λευκό κεραμικό. Και τα δύο τηλέφωνα συνοδεύονται από ένα ζευγάρι FreeBuds 4 ως μπόνους προπαραγγελίας (συνήθως αξίζουν 260 BGN/135 €).

Το P50 Pro εμφανίζεται επίσης στις τσεχικές και ιταλικές υπο-ιστοσελίδες του Huawei.com με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν αύριο, 26 Ιανουαρίου. Κανένας ιστότοπος δεν δείχνει ακόμη τιμές, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι και οι τρεις είναι χώρες της ΕΕ, οι διαφορές θα πρέπει να είναι αρκετά μικρές . Παρεμπιπτόντως, η δυνατότητα αναζήτησης στον ιταλικό ιστότοπο προτείνει το P50 Pocket, αλλά δεν μπορώ να βρω ακόμα σελίδα για αυτό – ελέγξτε ξανά αύριο.

Ο επίσημος ιστότοπος αναφέρει το λειτουργικό σύστημα και για τα δύο τηλέφωνα ως “EMUI 12”, επομένως δεν υπάρχει ακόμη HarmonyOS για τη Γηραιά Ήπειρο. Για να είμαστε σαφείς, τα τηλέφωνα θα βασίζονται στο Huawei AppGallery για την εφαρμογή τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *