Το Halo Infinite ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια παίκτες, το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του franchise

Το Halo Infinite ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια παίκτες, το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του franchise

Σήμερα, ο προγραμματιστής 343 Industries ανακοίνωσε ότι το Halo Infinite ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια παίκτες. Χθες, το The NPD Group που παρακολουθεί τις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών στη Βόρεια Αμερική, δήλωσε ότι το παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου ήταν το παιχνίδι Xbox με τις περισσότερες πωλήσεις τον Δεκέμβριο του 2021 και το δεύτερο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, για τον μήνα.

Λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός των 20 εκατομμυρίων λαμβάνει υπόψη εκείνους που έπαιξαν το στοιχείο δωρεάν για πολλούς παίκτες και την καμπάνια επί πληρωμή. Δεν δόθηκε ανάλυση για το πόσες μονάδες πούλησε το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της σημερινής κλήσης τριμηνιαίων κερδών της Microsoft.

To Halo Infinite μπορεί επίσης να διεκδικήσει τον τίτλο της μεγαλύτερης Halo κυκλοφορίας franchise. Ας ελπίσουμε ότι ο τίτλος θα απολαμβάνουμε για τα επόμενα χρόνια. Η 343 Industries λέει ότι έχει ένα 10ετές πλάνο για τον τίτλο, με νέους χάρτες, λειτουργίες και πιθανώς στοιχεία ιστορίας σύντομα.

Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο μόνο σε Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Μπορείτε να παίξετε την αστρική καμπάνια που διαθέτει το Master Chief σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο μέσω του Xbox Game Pass στην πλατφόρμα της επιλογής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *