Η Xiaomi ανακοινώνει τη σειρά Redmi Note 11 με επίπεδες πλευρές τύπου iPhone

Η Xiaomi ανακοινώνει τη σειρά Redmi Note 11 με επίπεδες πλευρές τύπου iPhone

H Xiaomi ανακοίνωσε τη σειρά Redmi Note 11, συνεχίζοντας τη δημοφιλή σειρά οικονομικών συσκευών της που πωλούνται σε τεράστιους αριθμούς στην Ινδία και σε διάφορες άλλες αγορές.

Υπάρχουν τέσσερα τηλέφωνα συνολικά, αλλά διαφοροποιούνται μόνο σε μερικούς συγκεκριμένους τομείς. Όλα έχουν αυτό που η Xiaomi περιγράφει ως “μοντέρνο σώμα με επίπεδη άκρη” – με άλλα λόγια, ναι, μοιάζει με iPhone – και οι περισσότερες από τις προδιαγραφές κοινοποιούνται σε τουλάχιστον δύο μοντέλα. Δείτε πώς καταρρέουν όλα:

  • Το Redmi Note 11 Pro 5G είναι το κορυφαίο μοντέλο και διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695 με υποστήριξη 5G. Η οθόνη είναι πάνελ OLED 6,67 ιντσών 120 Hz 1080p, υπάρχει μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 67 W και κύρια κάμερα 108 megapixel που υποστηρίζεται από μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 megapixel και μια macro κάμερα 2 megapixel. Είναι επίσης το μόνο τηλέφωνο σε αυτή τη σειρά που δεν έχει «κάμερα βάθους» 2 megapixel, κάτι που πιθανώς δεν είναι μεγάλη απώλεια.
  • Το Redmi Note 11 Pro είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με το Pro 5G, αλλά χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή MediaTek Helio G96 που υποστηρίζει μόνο συνδεσιμότητα LTE.
  • Το Redmi Note 11 διαθέτει Snapdragon 680, μικρότερη οθόνη LCD 6,43 ιντσών 90Hz 1080p, κύρια κάμερα 50 megapixel, γρήγορη φόρτιση 33 W και μόνο 6 GB αντί 8 GB RAM.
  • Το Redmi Note 11S έχει την ίδια οθόνη και γρήγορη φόρτιση 33 W με το Note 11, αλλά τον ίδιο επεξεργαστή Helio G96, κύρια κάμερα 108 megapixel και επιλογή για 8 GB RAM με το Note 11 Pro.

Όλα αυτά τα τηλέφωνα διαθέτουν μπαταρίες 5.000 mAh, αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένους στο πλάι, υποδοχές ακουστικών και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης έως και 128 GB.

Η Xiaomi δεν μπόρεσε να παράσχει πληροφορίες τιμολόγησης πριν από αυτήν την κυκλοφορία, κάτι που είναι προφανώς κρίσιμο για μια τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων και SKU που όλα προορίζονται να είναι προσιτά και ανταγωνιστικά ως προς την τιμή. Για λόγους, το αντίστοιχο του περασμένου έτους Redmi Note 10 Pro — το οποίο είχε παρόμοια οθόνη και κάμερα — κόστιζε περίπου 260 δολάρια όταν κυκλοφόρησε στην Ινδία.

Τα Redmi Note 11 και 11S θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα, ενώ τα Note 11 Pro και Pro 5G δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *