Οι εφαρμογές Android έρχονται στα Windows 11 σε “προεπισκόπηση” τον επόμενο μήνα

Οι εφαρμογές Android έρχονται στα Windows 11 σε “προεπισκόπηση” τον επόμενο μήνα

Δεν θα χρειαστεί να εκτελέσετε μια μη καλή beta για να δοκιμάσετε εφαρμογές Android στα Windows 11. Ο Πάνος Πανάι της Microsoft έχει πειράξει την κυκλοφορία μιας δημόσιας προεπισκόπησης των Windows 11 τον Φεβρουάριο που θα φέρει τις εφαρμογές Android στο Microsoft Store. Η εταιρεία δεν είπε πόσες εφαρμογές θα ήταν διαθέσιμες σε αυτήν τη δοκιμή, αλλά θα είναι τίτλοι που θα βρείτε στο Amazon Appstore.

Η προεπισκόπηση θα εξακολουθεί να είναι χρήσιμη εάν είστε ικανοποιημένοι με τις εφαρμογές των Windows. Μπορείτε να περιμένετε αναβαθμίσεις στη γραμμή εργασιών που περιλαμβάνουν στοιχεία ελέγχου σίγασης κλήσεων, απλούστερη κοινή χρήση παραθύρων και καιρό. Η Microsoft έχει επανασχεδιάσει επίσης τις εφαρμογές Media Player και Notepad.

Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να βιαστείτε εάν εξακολουθείτε να είστε αβέβαιοι για την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα. Η Microsoft έχει προειδοποιήσει ότι η δωρεάν διάθεση αναβάθμισης των Windows 11 «εισέρχεται στην τελική της φάση» νωρίτερα από τον αρχικά προγραμματισμένο στόχο για τα μέσα του 2022. Αν και αυτές οι υποδείξεις απορρόφησης ήταν ισχυρές, υποδηλώνει επίσης ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για την αναβάθμιση εάν δεν αποφασίσετε σχετικά σύντομα.

Η υποστήριξη εφαρμογών Android ήταν μια από τις κορυφαίες λειτουργίες για τα Windows 11 στην εκδήλωση αποκάλυψης, αλλά φτάνει στους βασικούς χρήστες μόνο αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης των Windows. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια σημαντική προσθήκη τόσο για τη Microsoft όσο και για τους χρήστες. Αυτό θα σας βοηθήσει αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κοινές εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας, φυσικά, αλλά θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ενδιαφέρον τόσο για υπολογιστές με οθόνη αφής με Windows 11 όσο και για το Microsoft Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *