Το «Melting face» και άλλα 36 emoji έρχονται με την έκδοση beta της Apple για iOS 15.4

Το «Melting face» και άλλα 36 emoji έρχονται με την έκδοση beta της Apple για iOS 15.4

Μετά την κυκλοφορία του Unicode 14, η Apple αρχίζει επιτέλους να περιλαμβάνει τα νέα emoji στο iOS με την κυκλοφορία της beta 15.4 προγραμματιστών . Tο περασμένο καλοκαίρι, μερικά από τα νέα διαθέσιμα emoji είναι “heart hands”, “troll”, “biting lip” και “melting face”. Το τελευταίο θα μπορούσε να είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις ταραγμένες εποχές μας, να χαμογελάτε καθώς το πρόσωπό σας λιώνει κυριολεκτικά ενώ μαίνεται μια πανδημία και άλλες διαμάχες.

Η τελική έκδοση του Unicode 14 περιλαμβάνει επίσης πολλές παραλλαγές του τόνου δέρματος του emoji χειραψίας,  ενός χαρακτήρα που ειρωνικά δεν μπορούσατε να τροποποιήσετε για διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος. Χρειάστηκαν δύο χρόνια, αλλά επιτέλους απέκτησαν έναν νέο χαρακτήρα χειραψίας που είναι διαθέσιμος με έως και 25 διαφορετικούς συνδυασμούς αποχρώσεων δέρματος. 

Το Unicode 14.0 έχει ήδη φτάσει στο Android 12, το οποίο έχει πλέον κυκλοφορήσει στις περισσότερες μεγάλες μάρκες smartphone. Είναι διαθέσιμα μόνο σε συσκευές iOS της Apple με την πιο πρόσφατη έκδοση 15.4 προγραμματιστή beta, αλλά θα εμφανιστούν ευρέως μόλις η έκδοση βγει από την έκδοση beta αργότερα μέσα στο έτος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *