Το Chrome for Android θα ρωτήσει εάν θέλετε πραγματικά να κλείσετε κάθε καρτέλα ταυτόχρονα

Το Chrome for Android θα ρωτήσει εάν θέλετε πραγματικά να κλείσετε κάθε καρτέλα ταυτόχρονα

Εάν είστε ο τύπος που αφήνετε ανοιχτές τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης ιστού στο τηλέφωνό σας (ξέρετε ποιος είστε), πιθανότατα είχατε μια αίσθηση βύθισης όταν κλείνετε κάθε καρτέλα και συνειδητοποιείτε ότι μόλις χάσατε έναν απαραίτητο σύνδεσμο ιστότοπου

Δεν θα έχετε τόσες πολλές στιγμές που προκαλούν πανικό στο μέλλον, τουλάχιστον. Η Techdows και Android Police παρατήρησαν ότι η έκδοση καναλιών Canary του Chrome 100 για Android προσθέτει μια σημαία ρυθμίσεων (“κλεισίματος όλων των καρτελών, τροπικό παράθυρο διαλόγου”) που ζητά επιβεβαίωση όταν προσπαθείτε να κλείσετε κάθε καρτέλα ταυτόχρονα.

Το Chrome στην επιφάνεια εργασίας θα σας επιτρέψει να κλείσετε όλες τις καρτέλες σε ένα παράθυρο, εξαλείφοντας αυτό το παράθυρο, αλλά είναι γενικά πιο δύσκολο να σβήσετε κατά λάθος τη συλλογή καρτελών σας. Στο Android, το “κλείσιμο όλων των καρτελών” είναι αρκετά κοντά σε άλλες επιλογές καρτελών που μπορεί να το πατήσετε κατά λάθος.

Οι κατασκευές των Canary εκδόσεων είναι ασταθείς, επομένως μπορεί να θέλετε να περιμένετε μέχρι την έκδοση beta ή την γυαλισμένη κυκλοφορία. Δεν είναι επίσης σαφές πόσο σύντομα η Google μπορεί να δημιουργήσει τη σημαία σε κανονικές ρυθμίσεις ή να την ενεργοποιήσει από προεπιλογή, υπό την προϋπόθεση ότι η δυνατότητα θα επιβιώσει μέσω μελλοντικών εκδόσεων. Ωστόσο, είναι εύκολο να δείτε την επιβεβαίωση που κάνει την περικοπή — αυτό είναι ένα από εκείνα τα φαινομενικά μικρά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν μια ενοχλητική αναζήτηση στο ιστορικό περιήγησής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *