Το Microsoft Teams θα αποκτήσει τη δυνατότητα καρφιτσώματος μηνυμάτων συνομιλίας τον επόμενο μήνα

Το Microsoft Teams θα αποκτήσει τη δυνατότητα καρφιτσώματος μηνυμάτων συνομιλίας τον επόμενο μήνα

Πέρυσι, αναφέραμε ότι η Microsoft θα προσθέσει τη δυνατότητα καρφιτσώματος μηνυμάτων συνομιλίας κάποια στιγμή στο μέλλον. Τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία είναι σχεδόν έτοιμη να διαθέσει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με το Microsoft 365 οδικού χάρτη , η δυνατότητα καρφιτσώματος μηνυμάτων συνομιλίας θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Microsoft Teams τον επόμενο μήνα.

Αν και ο οδικός χάρτης δεν περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για υπολογιστές Teams Mac και υπολογιστές κατά την κυκλοφορία. Η εταιρεία μπορεί να το φέρει σε πελάτες κινητών κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα που να δείχνει ότι η εταιρεία εργάζεται ενεργά σε αυτό αυτήν τη στιγμή.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η δυνατότητα καρφιτσώματος μηνυμάτων συνομιλίας σάς δίνει την επιλογή να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα συζήτησης Teams για να παρέχετε στα μέλη της συνομιλίας γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικό περιεχόμενο, βοηθώντας έτσι την ομάδα σας να παραμείνει συγχρονισμένη με ό,τι είναι σχετικό έγκαιρα .

Η δυνατότητα επρόκειτο να κυκλοφορήσει πέρυσι, αλλά για κάποιο λόγο, η Microsoft έπρεπε να μεταφέρει την ημερομηνία μέχρι το 2022. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω καθυστερήσεις.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft θα εισαγάγει μια σειρά από νέες δυνατότητες στο εργαλείο συνεργασίας της τον επόμενο μήνα, ένα από τα αξιοσημείωτα είναι τα emojis που βασίζονται σε Fluent Designed. Εκτός από αυτό, η δυνατότητα απόκρυψης του βίντεό σας, φίλτρα βίντεο θα εισαχθούν επίσης στο Microsoft Teams τους επόμενους δύο μήνες.

Εάν είστε χρήστης του Microsoft Teams., σας φανούν χρήσιμες αυτές οι δυνατότητες; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *