Η Nvidia κυκλοφορεί επείγουσα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ασφαλείας για τις GPU της σειράς Kepler GTX 700 και 600

Η Nvidia κυκλοφορεί επείγουσα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ασφαλείας για τις GPU της σειράς Kepler GTX 700 και 600

Για τους ανθρώπους εκεί έξω που χρησιμοποιούν ακόμα επιτραπέζιους GPU Nvidia GeForce Kepler, όπως αυτές που ανήκουν στις σειρές GeForce GTX 600 και GTX 700, καθώς και GTX TITAN, TITAN Z, και TITAN Black, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα μια νέα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης οθόνης με πιστοποίηση WHQL.

Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτήν την ανακοίνωση καθώς η Nvidia είχε ήδη τερματίσει την υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης για το Kepler. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το γενικό πρόγραμμα οδήγησης Game Ready που παρέχει υποστήριξη για νέες κάρτες γραφικών ή βελτιστοποιήσεις για νέους τίτλους παιχνιδιών. Αντίθετα, αυτό είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης ενημέρωσης ασφαλείας που προορίζεται να επιδιορθώσει ορισμένα από τα ζητήματα ασφαλείας που έχουν προκύψει. Η Nvidia είχε δηλώσει νωρίτερα ότι θα παρείχε ενημερώσεις ασφαλείας για την Kepler έως τον Σεπτέμβριο του 2024 και φαίνεται ότι η εταιρεία είναι πιστή στα λόγια της.

Ως εκ τούτου, το αρχείο καταγραφής αλλαγών του προγράμματος οδήγησης δεν παραθέτει διορθωμένα σφάλματα ή γνωστά προβλήματα. Η σημείωση έκδοσης λέει μόνο: 

H NVIDIA κυκλοφόρησε ένα πρόγραμμα οδήγησης οθόνης ενημέρωσης ασφαλείας λογισμικού για επιτραπέζιους γραφικούς γραφικών GeForce της σειράς Kepler, οι οποίοι δεν υποστηρίζονται πλέον από τα προγράμματα οδήγησης Game Ready. Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ζητήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε πολλαπλές επιπτώσεις στην ασφάλεια.

H Nvidia λέει επίσης ότι περισσότερες πληροφορίες θα ενημερωθούν στη σελίδα του ενημερωτικού δελτίου ασφαλείας για τον μήνα Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *