Η Microsoft κυκλοφορεί τη “μεγαλύτερη ενημέρωση” για το Flight Simulator με World Update VII: Αυστραλία

Η Microsoft κυκλοφορεί τη “μεγαλύτερη ενημέρωση” για το Flight Simulator με World Update VII: Αυστραλία

Η Microsoft ανακοίνωσε την άφιξη του World Update VII: Australia στο Microsoft Flight Simulator. Με την τελευταία ενημέρωση, Microsoft Flight Simulator θα μπορούν «να πετάξουν στα ύψη πάνω από τον διάσημο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, να επισκεφθούν τις τεράστιες περιοχές της Δυτικής Αυστραλίας και να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά του όρους Γουέλινγκτον».

Μιλώντας για τις γραφικές βελτιώσεις, η Microsoft δήλωσε:

Από τη σκονισμένη κόκκινη περιοχή μέχρι τις αστραφτερές ακτές και τις ζαχαρωμένες παραλίες με λευκή άμμο, εξερευνήστε τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της χώρας. Μια χώρα γνωστή για την ποικιλομορφία όσο και την όμορφη, αυτή η υπέροχη χώρα του Νότου παρουσιάζει μια λίστα με εντυπωσιακούς φυσικούς σχηματισμούς και σύγχρονα ανθρωπογενή θαύματα – τώρα ενισχυμένα με εξαιρετικές βελτιώσεις στα γραφικά.

Με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η Orbx Simulation Systems έχει αναπτύξει τέσσερα αεροδρόμια και προσφέρει λεπτομέρειες υψηλής ανάλυσης σε 100 άλλους. Η ενημέρωση τώρα διαθέτει επίσης 94 προσαρμοσμένα σημεία ενδιαφέροντος (POI) και 16 νέες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πέντε προκλήσεις προσγείωσης, έξι πτήσεις ανακάλυψης και πέντε ταξίδια σε θάμνους που «θα απογειώσουν Microsoft Flight Simulator τους πιλότους του”

World Update VII: Η Αυστραλία είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους Microsoft Flight Simulator . Μπορείτε να απολαύσετε την πιο πρόσφατη εμπειρία πτήσεων σε όλη την Αυστραλία ενημερώνοντας το παιχνίδι σας. Το Microsoft Flight Simulator είναι διαθέσιμο για Xbox Series X|S και PC με Xbox Game Pass, PC Game Pass, Windows 10 και 11 και Steam.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *