Τα avatar της Meta μπορούν πλέον να εξοπλιστούν με βοηθητικές συσκευές και πουκάμισα NFL

Τα avatar της Meta μπορούν πλέον να εξοπλιστούν με βοηθητικές συσκευές και πουκάμισα NFL

H Meta ανακοίνωσε μια μεγάλη ενημέρωση για τα 3D avatars της σήμερα, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να προσφέρουν τις βοηθητικές συσκευές του avatar τους, όπως αναπηρικά καροτσάκια και κοχλιακά εμφυτεύματα. Προετοιμάζοντας τον κόσμο για το NFL Super Bowl που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, προστέθηκαν νέα ρούχα Cincinnati Bengals και Los Angeles Rams. Τέλος, η εταιρεία λανσάρει τα avatar ευρύτερα στις πλατφόρμες της, όπως τα Instagram Stories και τα DM για άτομα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

H σημερινή ενημέρωση προσθέτει κοχλιακά εμφυτεύματα και ακουστικά βαρηκοΐας πάνω από το αυτί που μπορεί να φορέσει το avatar σας σε ένα από τα δύο αυτιά και σε διάφορα χρώματα. Αυτά τα στοιχεία είναι ορατά σε όλο το οικοσύστημα της Meta, συμπεριλαμβανομένου του VR. Η ενημέρωση φέρνει επίσης υποστήριξη για αναπηρικά καροτσάκια που θα εμφανίζονται σε αυτοκόλλητα στο Facebook, σε συνομιλίες του Messenger και σε DM στο Instagram. Τα Avatar έχουν λάβει ανεπαίσθητες βελτιώσεις στα πρόσωπά τους με βελτιωμένα σχήματα προσώπου και σκίαστρες δέρματος για να φαίνονται πιο αυθεντικά.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι άνθρωποι μπορούν τώρα να εξοπλίσουν τα avatar τους με ρούχα NFL έτοιμα για το Super Bowl LVI που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να επιλέξετε ρούχα που αντιπροσωπεύουν τους Cincinnati Bengals, Los Angeles Rams ή αν προτιμάτε να είστε ουδέτεροι, υπάρχει ένα Super Μπολ πουκάμισο LVI. Κάθε ένα από τα είδη ένδυσης θα εξαφανιστεί από την ντουλάπα στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται να διαθέσει τρισδιάστατα είδωλα στο Facebook, το Instagram και το Messenger σε διάφορες χώρες. Σημείωσε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν avatar στο Instagram. Στο εξής, οι χρήστες θα μπορούν να συγχρονίζουν τα avatar τους σε όλες τις υπηρεσίες της Meta ή να έχουν μεμονωμένα avatar για το Facebook και το Messenger, το Instagram και το VR.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *