Το νέο Moto G Stylus προσθέτει οθόνη 90 Hz, μεγάλη μπαταρία και όχι πολλά άλλα

Το νέο Moto G Stylus προσθέτει οθόνη 90 Hz, μεγάλη μπαταρία και όχι πολλά άλλα

Η Motorola ξεκινά για άλλη μια φορά το νέο έτος με ένα νέο Moto G Stylus, και αυτό εξακολουθεί να προσφέρει σταθερή αξία — αν θέλετε να κάνετε ένα ζευγάρι των θυσιών. Το νεοεισαχθέν μοντέλο Moto G Stylus 2022 εξακολουθεί να έχει οθόνη 6,8 ιντσών 1080p (αν και με κάμερα κεντραρισμένης διάτρησης) και κατά τα άλλα, κυρίως οικείο σχεδιασμό, αλλά κάνει το άλμα σε ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Επίσης, δεν θα ζημιωθείτε για τη μακροζωία με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh στη θέση της περσινής συσκευασίας των 4.000 mAh.

Αν και πρόκειται για αξιόλογες βελτιώσεις, αυτή η τελευταία γραφίδα Moto G είναι παραδόξως συντηρητική σε ορισμένα σημεία. Πρώτον, δεν υπάρχει 5G — ελαφρώς περίεργο για ένα οικονομικό τηλέφωνο του 2022, όταν συσκευές όπως το A32 5G της Samsung διαχειρίστηκαν ήδη το κατόρθωμα πέρυσι. Αποστέλλεται με Android 11 αντί για Android 12, για αυτό το θέμα. Έχετε 6 GB μνήμης RAM και μια κύρια πίσω κάμερα 50 MP υψηλότερης ανάλυσης (από 4 GB και 48 MP αντίστοιχα), αλλά η Motorola έχει εγκαταλείψει τον Snapdragon 678 υπέρ του Helio G88 της MediaTek. Αυτό είναι περισσότερο ένα βήμα προς τα πλάγια στην απόδοση παρά ένα άλμα προς τα εμπρός. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε κάμερες εξαιρετικά ευρείας και μακροεντολής και τα 128 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και η αντοχή στο νερό θα βοηθήσουν το τηλέφωνο να διαρκέσει.

Το 2022 Moto G Stylus είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα μέσω Amazon, Best Buy, Motorola και Walmart για 300 $. Αυτό εξακολουθεί να το κάνει καλή αξία, αλλά δεν είναι εύκολη επιλογή ανάμεσα σε αυτό και το περσινό Moto G Stylus 5G. Θα έχετε καλύτερη οθόνη και ισχύ επεξεργασίας, αλλά θα χάσετε το 5G και τον επιπλέον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης. Η καλύτερη αξία θα μπορούσε επίσης να εξαρτηθεί από τις τιμές πώλησης για κάθε ακουστικό. Μέχρι να υπάρξει ένα ενημερωμένο Moto G Stylus 5G, ίσως χρειαστεί να ψωνίσετε προσεκτικά για να βρείτε την καλύτερη συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *