Το Netflix θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον 70 ταινίες το 2022

Το Netflix θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον 70 ταινίες το 2022

Όπως έκανε πέρυσι, το Netflix θα κυκλοφορεί τουλάχιστον μία ταινία την εβδομάδα το 2022. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 70 ταινίες στο docket για φέτος και η εταιρεία πρόσφερε μια ματιά σε μερικές από αυτά σε ένα teaser..

To  τρίλεπτο teaser είναι γεμάτο με πλάνα από επερχόμενες ταινίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πρώτης ματιάς στο Knives Out 2, τη συνέχεια της καταπληκτικής ταινίας κωμωδίας-μυστηρίου του Rian Johnson το 2019. Υπάρχουν βλέμματα στον Enola Holmes 2, τον Jason Momoa ως μισός άνδρας/μισό τέρας σε ταινία φαντασίας Slumberland και μια λήψη stop-motion στον Πινόκιο από τον Guillermo del Toro. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο The Gray Man, ένα θρίλερ μεγάλου προϋπολογισμού από τους Avengers: Endgame Joe και Anthony Russo.

Αναμένετε να δείτε έργα από κινηματογραφιστές όπως οι Judd Apatow, Noah Baumbach, Niki Caro, Sally El Hosaini, Louis Leterrier, Richard Linklater και Tyler Perry, καθώς και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Dev Patel. Μεταξύ των άλλων ταινιών στα σκαριά του Netflix είναι ταινίες επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Halle Berry (The Mothership) και Adam Sandler (Spaceman) και μια νέα έκδοση της Matilda. Υπάρχει, όπως πάντα, ένα ευρύ φάσμα προσφορών στο φετινό πλατό, συμπεριλαμβανομένων ταινιών δράσης, κωμωδίας, δράματος, τρόμου και οικογενειακών ταινιών. Επομένως, θα πρέπει να υπάρχει κάτι για όλους, καθώς το Netflix προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι συνδρομητές κερδίζουν τα χρήματά τους από τα ολοένα και πιο ακριβά σχέδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *