Το ολοκαίνουργιο Media Player για Windows 11 φτάνει επιτέλους στο Beta Channel

Το ολοκαίνουργιο Media Player για Windows 11 φτάνει επιτέλους στο Beta Channel

Ενώ οι Insiders Dev Channel των Windows 11 ήταν πιθανώς απογοητευμένοι με αυτήν την προηγούμενη ανακοίνωση από τη Microsoft, υπάρχουν κάποια καλά νέα ωστόσο για όσους χρησιμοποιούν τις εκδόσεις Beta Channel. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πρόσφατα επανασχεδιασμένο Windows Media Player φτάνει στο Beta Channel.

Το νέο Media Player κυκλοφόρησε στο Dev Channel Insiders πέρυσι τον Νοέμβριο και είναι καλό να δούμε την εφαρμογή να φτάνει τελικά στο κανάλι Beta. Η Microsoft πιθανώς πιστεύει ότι τα περισσότερα από τα ζητήματα που είχε στη φάση του Dev Channel έχουν εξαλειφθεί. Για παράδειγμα, ορισμένα από αυτά τα ζητήματα σχετίζονταν με την αναπαραγωγή περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο σε τοποθεσίες δικτύου και μερικά άλλα, όπως η επεξεργασία μεταδεδομένων ή στοιχείων διεπαφής χρήστη που δεν τηρούν τις προτιμήσεις για το θέμα της εφαρμογής.

Το νέο Media Player προορίζεται να αντικαταστήσει το Groove Music, καθώς το τελευταίο δεν απογειώθηκε ποτέ τόσο καλά με το κλασικό Media Player. Μπορείτε να διαβάσετε για τις δυνατότητές του σε αυτήν την αρχική ανάρτηση κυκλοφορίας του Dev Channel, καθώς δεν φαίνεται ότι προστέθηκαν άλλες νέες δυνατότητες, όπως λέει μόνο:

Κυκλοφορήσαμε το νέο Media Player για Windows 11 στα Windows Insiders στο κανάλι Beta .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *