H Caviar γιορτάζει την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με προσαρμοσμένα iPhone 13 Pros

H Caviar γιορτάζει την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με προσαρμοσμένα iPhone 13 Pros

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου 2022 ξεκινούν επίσημα και η ρωσική μάρκα σχεδιαστών Caviar έφτιαξε ορισμένες ειδικές εκδόσεις τηλεφώνων για να τιμήσει τη μεγάλη χειμερινή αθλητική εκδήλωση. Μπείτε στη συλλογή Olympic Hero iPhone 13 Pro που αποτελείται από 117 τηλέφωνα περιορισμένης έκδοσης.

Υπάρχει το μοντέλο Olympic Hero που συνοδεύεται από κράμα κοσμημάτων και είναι επενδυμένο με χρυσό 24 καρατίων, ενώ η έκδοση Olympic Hero Gold χρησιμοποιεί μασίφ χρυσό 18 καρατίων. Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να κατασκευαστούν με iPhone 13 Pro ή 13 Pro Max ως βάση και διαθέτουν κόκκινο σύνθετο υλικό αντί για γυαλί στο πίσω μέρος. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, τους Ολυμπιακούς δακτυλίους και μια απεικόνιση της οροσειράς Xiaohaituo του Πεκίνου που πρόκειται να φιλοξενήσει πολλά από τα αθλητικά γεγονότα.

Το βασικό μοντέλο 128 GB iPhone 13 Pro Olympic Hero ξεκινά από 6.450 $, ενώ το κορυφαίο μοντέλο 13 Pro Max Gold με αποθηκευτικό χώρο 1 TB θα σας κοστίσει 27.620 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *