Το εργαλείο Magic Eraser του Pixel 6 προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής Google Photos

Το εργαλείο Magic Eraser του Pixel 6 προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής Google Photos

Η λειτουργία Magic Eraser στο Pixel 6 και στο Pixel 6 Pro είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που κάνει μια καλή δουλειά στην αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων ή ατόμων από φωτογραφίες. Ωστόσο, οι χρήστες αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα που διακόπτει τη λειτουργία της εφαρμογής Google Photos όταν τη χρησιμοποιούν.

Οι άνθρωποι έχουν επισημάνει το θέμα στο Reddit και στο Twitter. Oρισμένοι προσπάθησαν να καθαρίσουν την προσωρινή μνήμη του Google Photos και να επανεκκινήσουν το smartphone τους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επιλύει τα πράγματα.

Οι χρήστες αντιμετώπισαν άλλα προβλήματα με το Magic Eraser και το Google Photos. Μια ενημέρωση εφαρμογής τον Νοέμβριο κατά λάθος κατάργησε τη λειτουργία, αλλά η Google το διόρθωσε γρήγορα. Το Engadget ζήτησε από την Google πότε οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια λύση για το πιο πρόσφατο πρόβλημα.

Το Magic Eraser διαφημίστηκε ως ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά στη σειρά Pixel 6 και σίγουρα δεν έβλαψε τις πωλήσεις συσκευών.μητρική Alphabet της Google ανέφερε στην έκθεση κερδών της αυτή την εβδομάδα ότι σημείωσε ρεκόρ τριμηνιαίων πωλήσεων όλων των εποχών για το Pixel τους τελευταίους τρεις μήνες του 2021, ακόμη και ενόψει των συνεχιζόμενων προβλημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *