Η Rockstar επιβεβαιώνει ότι το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται σε  ανάπτυξη

Η Rockstar επιβεβαιώνει ότι το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται σε ανάπτυξη

Με ανανεώσεις με έκπτωση για νεότερες πλατφόρμες, το τελευταίο Grand Theft Auto κυκλοφόρησε το 2013 χωρίς καμία είδηση ​​για συνέχεια εκτός από φήμες που ήρθαν και παρήλθαν όλα αυτά τα χρόνια. Παραδόξως, αυτό άλλαξε σήμερα, με το στούντιο να δίνει επίσημη επιβεβαίωση ότι μια νέα είσοδος βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη.

Η απροσδόκητη ανακοίνωση έφτασε σήμερα στο τέλος μιας ανάρτησης ιστολογίου ενημέρωσης της κοινότητας. Το στούντιο αναγνώρισε την παράλογη μακροζωία που Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online και τις συνεχιζόμενες εκκλήσεις για νέα είσοδο από τους τεράστιους θαυμαστές της σειράς, προτού προσθέσει ότι το επόμενο παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα στα σκαριά, όπως πολλοί υποπτεύθηκαν.

«Με κάθε νέο έργο που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να προχωράμε σημαντικά πέρα ​​από αυτό που έχουμε παραδώσει προηγουμένως», είπε η Rockstar. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η ενεργή ανάπτυξη για την επόμενη είσοδο στη Grand Theft Auto είναι  

Δυστυχώς, δεν κοινοποιήθηκε σήμερα μια πραγματική πληροφορία σχετικά με το παιχνίδι, τη ρύθμιση ή το παράθυρο κυκλοφορίας, με το στούντιο να λέει ότι θα έχει περισσότερα να πει όταν Είναι έτοιμο. Αν και αυτή η σύντομη ανακοίνωση θα πρέπει να κατευνάσει ορισμένα από τα αιτήματα των θαυμαστών, αυτό μπορεί να είναι περισσότερο ένα ξεφάντωμα προσλήψεων της Rockstar για να συγκεντρώσουμε νέα ταλέντα για το απαιτητικό έργο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να έχουμε κολλήσει με το Grand Theft Το Auto V για λίγο, καθώς οι νέες βελτιώσεις της γενιάς κονσόλας μόλις βγαίνουν τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *