Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδήλωση του Μαρτίου της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδήλωση του Μαρτίου της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου

Η Apple ενδέχεται να σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την εκδήλωση ανακοινώσεων του Μαρτίου στις 9 Μαρτίου.  Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει νέο υλικό, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου iPhone SE , ίσως με συνδεσιμότητα 5G, καθώς και ένα ανανεωμένο iPad Air και πιθανώς ένα ανανεωμένο Mac Mini με ενημερωμένο πυρίτιο της Apple μπορεί να φτάσει στην εκδήλωση.

Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι στοχεύει να κυκλοφορήσει δημόσια iOS 15.4 κατά το πρώτο εξάμηνο του Μαρτίου. Το iOS 15.4 θα επιτρέπει στα iPhone που χρησιμοποιούν Face ID να ξεκλειδώνουν ενώ ο χρήστης έχει φορέσει μάσκα, καθώς και το Universal Control και ένα νέο σύνολο emoji.

Για την επερχόμενη εκδήλωση της Apple, ένα ενημερωμένο iPhone SE αναμένεται να έρθει με την ίδια εμφάνιση με το τρέχον SE (2020) με ενημερωμένες κάμερες, νέο chipset και συνδεσιμότητα 5G. Ένα ανανεωμένο iPad είναι στα σκαριά, ένα με chipset A15 Bionic, συνδεσιμότητα 5G και οθόνη 10,9 ιντσών. Το Mac Mini μπορεί να είναι ένα ανανεωμένο μοντέλο με περισσότερες επιλογές σιλικόνης της Apple όπως το M1 Pro και το M1 Max ή ακόμα και το M2.

Αν και η εκδήλωση έναρξης απέχει περίπου ένα μήνα, οι πηγές προτείνουν ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να αναβληθεί λόγω καθυστερήσεων στην κατασκευή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εκδήλωση πιθανότατα θα παρουσιαστεί σε μορφή υψηλής παραγωγής, προηχογραφημένη, ζωντανή μετάδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *