Η Amazon θα αυξήσει την ετήσια τιμή του Prime στις ΗΠΑ

Η Amazon θα αυξήσει την ετήσια τιμή του Prime στις ΗΠΑ

H Amazon θα αυξήσει την τιμή της ιδιότητας μέλους Prime στα 139 $ ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την προηγούμενη τιμή των 119 $. Για όσους εγγράφονται από μήνα σε μήνα, η μηνιαία χρέωση θα αυξηθεί από 12,99 $ σε 14,99 $.

Όσον αφορά τις νέες εγγραφές, η νέα τιμή θα τεθεί σε ισχύ πολύ σύντομα: 18 Φεβρουαρίου. Η αλλαγή θα γίνει με την πρώτη ημερομηνία ανανέωσης μετά τις 25 Μαρτίου για τα υπάρχοντα μέλη.

Η Amazon ανέφερε το υψηλότερο κόστος μεταφοράς και τους μισθούς καθώς και τα διευρυμένα προϊόντα και υπηρεσίες εντός της ιδιότητας μέλους ως λόγους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την αλλαγή μετά τις τριμηνιαίες και ετήσιες εκθέσεις κερδών της προς τους επενδυτές, οι οποίες εμφάνισαν μειωμένα κέρδη ως αποτέλεσμα αυτών των αυξανόμενων δαπανών. Η υπηρεσία είχε 200 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως από πέρυσι.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Amazon ανέβασε τις τιμές στις ΗΠΑ από την εισαγωγή του Prime το 2005. Η προηγούμενη φορά ήταν το 2018, όταν η ετήσια τιμή αυξήθηκε από 99 $ σε 119 $. Το 2014, η τιμή άλλαξε από το αρχικό κόστος των 79 $ σε 99 $.

Η συνδρομή Prime περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά, μερικές φορές άσχετα, οφέλη. Περιλαμβάνουν δωρεάν διήμερη, μονοήμερη ή αυθημερόν αποστολή πολλών ειδών στην ηλεκτρονική βιτρίνα της Amazon, πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής βίντεο και μουσικής της εταιρείας. Οφέλη για τους χρήστες της πλατφόρμας βίντεο παιχνιδιών Twitch, πρόσβαση σε ένα εργαλείο βιβλιοθήκης φωτογραφιών, αποκλειστικές προσφορές, δωρεάν πρόσβαση σε ορισμένα ηχητικά βιβλία και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *