Το WhatsApp Beta για Windows 10 και 11 λαμβάνει την πολυαναμενόμενη υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας

Το WhatsApp Beta για Windows 10 και 11 λαμβάνει την πολυαναμενόμενη υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η εφαρμογή WhatsApp Beta έφτασε στο Microsoft Store, επιτρέποντας στους χρήστες των Windows 11 και Windows 10 να δοκιμάσουν την εφαρμογή κατά την ανάπτυξη. Από τότε που εμφανίστηκε στο Microsoft Store, ο αγγελιοφόρος άμεσης συνομιλίας που ανήκει στη Meta έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές για να προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία στους χρήστες των Windows 10 και των Windows 11. Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής WhatsApp Beta προσθέτει υποστήριξη για σκοτεινή λειτουργία, κάνοντας την εμπειρία της εφαρμογής ακόμα καλύτερη.

Εκτός από την εισαγωγή υποστήριξης για τη σκοτεινή λειτουργία, η ενημέρωση μεταφέρει την εφαρμογή στην έκδοση 2.2205.2.0. Δυστυχώς, αυτό είναι σχεδόν το μόνο που λαμβάνετε με την τελευταία ενημέρωση.

Στη σελίδα Ρυθμίσεις WhatsApp Beta, θα βρείτε μια επιλογή που ονομάζεται “Γενικά”, κάνοντας κλικ στην οποία θα ανοίξει μια νέα σελίδα, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ “Προεπιλογή συστήματος”, “Φωτεινό” και “Σκοτεινό”. Οι αναγνώστες μας είναι αρκετά έξυπνοι για να καταλάβουν τι σημαίνει το καθένα από αυτά.

WhatsApp Beta

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή WhatsApp Beta βασίζεται στην Universal Windows Platform (UWP) και εκμεταλλεύεται επίσης στοιχεία Fluent Design στα Windows 11. Και όλα αυτά είναι δυνατά επειδή η ομάδα ανάπτυξης WhatsApp μετακόμισε πρόσφατα σε WinUI 2.6 ή νεότερη έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *