Η Sony αποδεικνύει στους κατόχους PS4 ότι μπορούν να παίξουν το Horizon Forbidden West με ένα σύντομο κλιπ

Η Sony αποδεικνύει στους κατόχους PS4 ότι μπορούν να παίξουν το Horizon Forbidden West με ένα σύντομο κλιπ

  

Το Horizon Forbidden West κυκλοφορεί στις 18 Φεβρουαρίου και ενώ η Sony έχει αφιερώσει τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της παρουσιάζοντας τον επερχόμενο τίτλο ανοιχτού κόσμου στο ισχυρό υλικό επόμενης γενιάς του το PlayStation 5, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και για τις παλαιότερες σειρές κονσολών PlayStation 4. Για να το αποδείξει, ο προγραμματιστής Guerrilla Games παρουσίασε για πρώτη φορά μια — εξαιρετικά σύντομη — προεπισκόπηση του παιχνιδιού που τρέχει σε βανίλια PlayStation 4.

Δεδομένου ότι το Horizon Forbidden West ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020, η Guerrilla Games παρουσίασε σχεδόν αποκλειστικά πλάνα από το Horizon Zero Dawn στο PS5. Μια σύντομη ανάρτηση ιστολογίου στα τέλη Ιανουαρίου παρουσίαζε κλιπ του PS4 Pro, αλλά το βασικό παιχνίδι του PS4 ήταν σπάνιο μέχρι τώρα (λίγο εννέα ημέρες πριν από την κυκλοφορία).

Το νέο τρέιλερ ιστορίας του Horizon Forbidden West επαναφέρει τους παλιούς φίλους του Aloy

Το κλιπ διάρκειας 22 δευτερολέπτων δεν δίνει την καλύτερη ιδέα για το πώς Forbidden West στη λιγότερο ισχυρή κονσόλα της Sony για να αποκτήσει το παιχνίδι — ούτε είναι μια ιδιαίτερα έντονη γραφικά ακολουθία . Αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι μια κονσόλα που κυκλοφόρησε το 2013 μπορεί να τρέξει έναν τίτλο ναυαρχίδα ΑΑΑ για τον διάδοχό της, ενώ εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά υπέροχη.

Και με το Horizon Το Forbidden West πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, πιθανότατα θα είναι απλώς θέμα χρόνου έως ότου οι παίκτες μπορούν να δουν καλύτερα πώς λειτουργεί το παιχνίδι σε παλαιότερο υλικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι παίκτες είναι προτιμότερο να αγοράσουν την έκδοση PS4 του παιχνιδιού (η οποία κοστίζει 10 $ λιγότερο, αλλά εξακολουθεί να έχει μια δωρεάν αναβάθμιση PS5 μετά από αντιδράσεις)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *