To Messenger λαμβάνει Split Payments, Vanish Mode και νέες δυνατότητες ήχου

To Messenger λαμβάνει Split Payments, Vanish Mode και νέες δυνατότητες ήχου

Παρά τα συναισθήματα των ανθρώπων για το Meta και το Facebook, το Messenger εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο για να διατηρήσουν επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και να προσεγγίσουν επιχειρήσεις. Το Meta ενημερώνει συνεχώς το Messenger για να προσθέτει νέες δυνατότητες και να βελτιώνει την απόδοση γενικά. Τώρα, ανακοίνωσε μια σειρά από δυνατότητες για την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το πρώτο είναι το Split Payments, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο για χρήση σε συσκευές Android και iOS, αλλά μόνο εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Split Payments είναι ένας τρόπος για να χωρίσετε μια πλήρη πληρωμή σε δύο ή περισσότερες συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών ατόμων για την τακτοποίηση του συνολικού κόστους. Για να χρησιμοποιήσετε το Split Payments, επιλέξτε το εικονίδιο “+” στην ομαδική συνομιλία σας, μεταβείτε στις καρτέλες πληρωμών και πατήστε το κουμπί “Έναρξη”. Από εδώ και πέρα, μπορείτε είτε να μοιράσετε το λογαριασμό σας ομοιόμορφα στα μέλη της ομάδας είτε να τον προσαρμόσετε σύμφωνα με τη συμφωνία σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα και να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία της συναλλαγής.

Όσον αφορά τις δυνατότητες ήχου, το Messenger έχει δύο νέες δυνατότητες ήχου. Το πρώτο προσθέτει στοιχεία ελέγχου ώστε να μπορείτε να διαγράψετε, να θέσετε σε παύση ή να κάνετε προεπισκόπηση των φωνητικών σας ηχογραφήσεων πριν τις στείλετε. Το άλλο αυξάνει τη μέγιστη διάρκεια των εγγραφών φωνής από 1 λεπτό σε 30 λεπτά.

Τέλος, η λειτουργία Vanish Mode σάς επιτρέπει να στέλνετε περιεχόμενο που εξαφανίζεται αυτόματα αφού εμφανιστεί μία φορά. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης μεταβαίνοντας σε ένα νήμα συνομιλίας, σύροντας προς τα επάνω και στέλνοντας το μήνυμά σας που εξαφανίζεται. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία συνομιλίας σας σύροντας ξανά προς τα επάνω.

Και τα τρία χαρακτηριστικά κυκλοφορούν τώρα. Οι Split Payments είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ, ενώ νέες δυνατότητες ήχου και Vanish Mode διατίθενται παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *