Το επόμενο Call of Duty θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα ανανεωμένο «Warzone»

Το επόμενο Call of Duty θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα ανανεωμένο «Warzone»

Αναμένεται  μια μεγάλη ανανέωση στο Warzone παράλληλα με το επόμενο Call of Duty . Η Activision μοιράστηκε τις πρώτες λεπτομέρειες των εκδόσεων Call of Duty για το 2022 και υπόσχεται μια «μαζική εξέλιξη» του Warzone που σχεδιάστηκε σε συγχρονισμό με τον βασικό τίτλο του CoD. Και οι δύο θα διαθέτουν μια νέα μηχανή παιχνιδιών και το Warzone θα περιλαμβάνει τόσο έναν “ολοκαίνουργιο χώρο παιχνιδιού” και μια γνώριμο ήχο λειτουργία sandbox. Το κύριο παιχνίδι, εν τω μεταξύ, είναι μια συνέχεια της  επανεκκίνησης Modern Warfare.

Η Infinity Ward πρωτοστατεί στην ανάπτυξη τόσο του νέου Call of Duty όσο και του Warzone. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη όταν το στούντιο χειρίστηκε τόσο την Modern Warfare αναβίωση Warzone. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο βαθμό θα συμμετέχουν οι βετεράνοι της σειράς Raven, Sledgehammer ή Treyarch, αλλά σίγουρα δεν θα πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Sledgehammer ήταν υπεύθυνος για το Call of Duty: Vanguard, ενώ ο Raven και ο Treyarch εργάστηκαν στο Black Ops Cold War.

Το teaser μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο αν θέλετε να δείτε μια ανανέωση franchise. Ακόμα κι έτσι, έρχεται σε μια λιγότερο από ιδανική στιγμή για την Activision. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *