Το PlayStation λογοκρίνει το παιχνίδι τρόμου Martha Is Dead

Το PlayStation λογοκρίνει το παιχνίδι τρόμου Martha Is Dead

Η Martha Is Dead είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου από την Wired Productions. Διαδραματίζεται στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ακολουθεί τη δολοφονία του ήρως του τίτλου. Όπως και πολλές άλλες εμπειρίες στο είδος, έχει πολλές ανησυχητικές σκηνές, αλλά φαίνεται ότι μερικές είναι υπερβολικές για το PlayStation.

Η Wired Productions μόλις δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter λέγοντας στους κατόχους PlayStation 4 (PS4) και PlayStation 5 (PS5) ότι το παιχνίδι θα λογοκριθεί  . Η φυσική κυκλοφορία θα αναβληθεί επίσης για PS4 και PS5, αλλά το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά στις 24 Φεβρουαρίου 2022 μέσω του PlayStation Store. Το περιεχόμενο που δεν εγκρίνει το PlayStation θα τροποποιηθεί ή θα αφαιρεθεί σε μεγάλο βαθμό.

Κυκλοφορούν φήμες ότι η σκηνή που ήθελε το PlayStation ο προγραμματιστής να τροποποιήσει, περιλάμβανε χειρουργική αφαίρεση του προσώπου κάποιου και φορώντας το ως μεταμφίεση για να κρυφτεί από μια υπερφυσική δύναμη. Θα είναι ενδιαφέρον να συγκρίνετε την έκδοση χωρίς λογοκρισία με αυτή που είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store σε λίγες εβδομάδες.

Το Martha Is Dead έρχεται επίσης σε PC και Xbox, οπότε αν θέλετε να παίξετε την έκδοση χωρίς λογοκρισία, μπορείτε να την αγοράσετε από το Microsoft Store ή το Steam. Τα παιχνίδια, όπως και άλλες μορφές μέσων, δεν πρέπει να λογοκρίνονται επειδή επηρεάζουν το δημιουργικό όραμα του προγραμματιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *