Επιλεγμένοι χρήστες του Xbox Insiders μπορούν τώρα να καρφιτσώσουν παιχνίδια στη Quick Resume

Επιλεγμένοι χρήστες του Xbox Insiders μπορούν τώρα να καρφιτσώσουν παιχνίδια στη Quick Resume

Τα Xbox Series X και Xbox Series S σάς επιτρέπουν να “Quick Resume” παιχνιδιών. Μπορείτε βασικά να ξεκινήσετε έναν τίτλο για έναν παίκτη όπως το Dying Light 2 σε δευτερόλεπτα αν βρίσκεται σε αυτήν την ενότητα του μενού της κονσόλας. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να επιλέξετε ποια παιχνίδια θα παραμείνουν εκεί και η λίστα φαίνεται να είναι κάπως τυχαία μερικές φορές. Ευτυχώς, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Σήμερα στο Twitter, ο επικεφαλής μηχανικός στο Xbox, Eden Marie, είπε ότι θα μπορείτε να καρφιτσώσετε δύο παιχνίδια στο Quick Resume. Αν προσπαθήσετε να προσθέσετε ένα τρίτο παιχνίδι, θα πρέπει να ξεκαρφιτσώσετε ένα από τα δύο προηγουμένως επιλεγμένα. Η κατάσταση Γρήγορης συνέχισης λειτουργεί μόνο εφόσον δεν καταργήσετε το παιχνίδι ή λαμβάνει ενημέρωση.

Εάν συμμετέχετε στο πρόγραμμα Xbox Insider, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία σήμερα. Κυκλοφόρησε στους Alpha Insiders νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. Εάν δεν βλέπετε ήδη την επιλογή καρφιτσώματος παιχνιδιών στο Quick Resume, θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και να ξεκινήσετε την ενημέρωση.

Αυτήν τη στιγμή, είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα Xbox Series X, αλλά πολλά καταστήματα έχουν άφθονο Xbox Series S σε απόθεμα. Μπορείτε πιθανώς να παραλάβετε ένα στο Best Buy ή στο Target αυτήν τη στιγμή, αν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να πληρώσετε διπλάσια τιμή σε scalpers.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *