Οι δημιουργοί του Snapchat έχουν τώρα έναν νέο τρόπο να κερδίζουν χρήματα

Οι δημιουργοί του Snapchat έχουν τώρα έναν νέο τρόπο να κερδίζουν χρήματα

Το Snapchat προσθέτει έναν νέο τρόπο πληρωμής για τους δημιουργούς στην πλατφόρμα του – εισάγοντας διαφημίσεις “κατά τη διάρκεια του βίντεο”. Αυτό θα προσθέσει διαφήμιση μεταξύ των ιστοριών των δημιουργών. Το Snapchat λέει ότι θα μοιραστεί τα έσοδα που παράγονται από τις διαφημίσεις στις δημόσιες ιστορίες τους.

Προς το παρόν, μόνο όσοι είναι “Snap Stars” λαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα. Οι Snap Stars είναι ουσιαστικά δημιουργοί ή διασημότητες που έχουν πολλούς ακόλουθους.

Οι ιστορίες μειώνουν το εμπόδιο στη δημιουργία περιεχομένου και την αφοσίωση και πιστεύουμε ότι η τοποθέτηση διαφημίσεων στη δημόσια ιστορία ενός Snap Star θα επιτρέψει έναν ευκολότερο δρόμο προς την οικονομική επιτυχία.

Η δυνατότητα αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό δοκιμή beta με ένα πρώιμο σύνολο US Snap Stars. Η δυνατότητα είναι παρόμοια με τον τρόπο που το Snapchat τοποθετεί τις εφαρμογές στην ενότητα “Discover” με ιστορίες ή βίντεο.

Οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του βίντεο δεν είναι η μόνη πηγή εισοδήματος για τους δημιουργούς του Snapchat. Η πλατφόρμα επιβραβεύει επίσης δημιουργούς που δημιουργούν τα κορυφαία Spotlight Snaps, Spotlight Challenges, Gifting, Creator Marketplace και πολλά άλλα.

Οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του βίντεο στις ιστορίες του Snapchat θα κυκλοφορήσουν και σε άλλα Snap Stars αργότερα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *