Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uber λέει ότι τελικά θα μπορείτε να πληρώσετε με κρυπτονομίσματα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uber λέει ότι τελικά θα μπορείτε να πληρώσετε με κρυπτονομίσματα

Οι χρήστες της Uber θα μπορούν τελικά να πληρώσουν για βόλτες χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, δήλωσε στο Bloomberg. Ωστόσο, η εταιρεία ακολουθεί ουσιαστικά τον ίδιο δρόμο με την Tesla περιμένοντας αλλαγές που θα μειώσουν τα τέλη συναλλαγής και θα την κάνουν πιο φιλική προς το περιβάλλον. 

“Θα δεχτεί η Uber κρυπτογράφηση στο μέλλον; Απολύτως, κάποια στιγμή”, είπε ο Khosrowshahi. «Καθώς ο μηχανισμός ανταλλαγής γίνεται λιγότερο δαπανηρός, γίνεται πιο φιλικός προς το περιβάλλον, νομίζω ότι θα μας δείτε να κλίνουμε προς τα κρυπτονομίσματα λίγο περισσότερο». 

Εάν η Uber μεταβεί  στο τρένο κρυπτογράφησης, θα συμμετέχει σε έναν αριθμό εταιρειών που  δέχονται το Bitcoin, με πιο αξιόλογες τις Microsoft, AT&T και Wikipedia. 

Από την άλλη μεριά, η Tesla ανέστειλε την πρακτική, λέγοντας ότι θα το χρησιμοποιούσε ξανά «ως μεταβάσεις mining με πιο βιώσιμη ενέργεια». Ωστόσο, η εταιρεία άρχισε πρόσφατα να δέχεται πληρωμές Dogecoin για ορισμένα από τα εμπορεύματά της, όπως το Cyberquad for Kids, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Elon Musk να αναρτά στο Twitter ότι «είναι πιο κατάλληλο για συναλλαγές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *