Η ενημέρωση Φεβρουαρίου στα Windows 11 δημιουργεί ήδη προβλήματα.

Η ενημέρωση Φεβρουαρίου στα Windows 11 δημιουργεί ήδη προβλήματα.

Η Microsoft δημοσίευσε την πρώτη σημαντική αναβάθμιση των Windows 11 στα μέλη του προγράμματος Insider την περασμένη εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την εγκατάσταση της προς το παρόν. Ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει προβλήματα εκτύπωσης και υπερθέρμανση ως αποτέλεσμα υπερβολικών φορτίων CPU μετά την εφαρμογή της έκδοσης KB5010414. κανένα από αυτά τα ζητήματα δεν υπήρχε πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το BetaNews, η Microsoft γνωρίζει αυτά τα σφάλματα, αλλά η εταιρεία είναι απίθανο να κυκλοφορήσει μια επίσημη λύση αυτή τη στιγμή. Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Προγράμματος Insider είναι να εντοπίσει προβλήματα και να επιτρέψει την επιδιόρθωση τους πριν από τη γενική κυκλοφορία. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αν και η Microsoft μπορεί να επιλέξει να το εφαρμόσει σταδιακά.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, όλα τα μηχανήματα Windows 11 θα λάβουν την αναβάθμιση τις επόμενες εβδομάδες. Ως αποτέλεσμα, τα περισσότερα άτομα θα πρέπει να αποφεύγουν να αποκτήσουν αυτήν την έκδοση buggy μέσω του Προγράμματος Insider. Η μόνη αληθινή εξαίρεση είναι εάν εκνευρίζεστε ιδιαίτερα από τις ανακριβείς συμβουλές εργαλείων που εμφανίζονται ενώ τοποθετείτε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα εικονίδια της γραμμής εργασιών – η ενημέρωση KB5010414 το διορθώνει.

Μόλις επιλυθούν αυτά τα σφάλματα, η ενημέρωση του Φεβρουαρίου 2022 θα εισάγει ορισμένες συναρπαστικές νέες δυνατότητες στα Windows 11. Αυτές περιλαμβάνουν βελτιωμένες λειτουργίες της γραμμής εργασιών, όπως ευκολότερη κοινή χρήση παραθύρων και επιλογές σίγασης/κατάργησης σίγασης για κλήσεις του Microsoft Teams, καθώς και ενσωμάτωση καιρού, πριν από την αποκατάσταση των δυνατοτήτων μεταφοράς και απόθεσης  που αναμένονται αργότερα αυτό το έτος. Θα λάβετε επίσης νέες εφαρμογές Notepad και Media Player, καθώς και την προσθήκη ώρας και ημερομηνίας σε όλες τις εξωτερικές οθόνες.

Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή είναι η πρώτη δημόσια διανομή εφαρμογών Android. Προς το παρόν, αυτό περιορίζεται στο Amazon Appstore, αλλά κάποια στιγμή αναμένονται λύσεις τρίτων όπως το Epic Games Store.

Το Google Play Store μπορεί να μην υποστηρίζεται ποτέ επίσημα, αλλά υπάρχει μια λύση που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη γκάμα εφαρμογών Android από το tablet Windows 11 αυτή τη στιγμή. Μια άλλη επιλογή είναι η εφαρμογή Play Games της Google, η οποία θα είναι διαθέσιμη για Windows 10 και 11 αργότερα φέτος.

Πριν από αυτό, εάν είστε πρόθυμοι να περιμένετε έως ότου δημοσιευτεί η τελική έκδοση της ενημέρωσης Φεβρουαρίου, φαίνεται να φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία των Windows 11. Όπως έχουν τα πράγματα, τα σφάλματα εκτύπωσης και υπερθέρμανσης υποδηλώνουν ότι μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *