Η Amazon εξυπηρετεί τώρα αρχεία με ταχύτητες κάτω του χιλιοστού του δευτερολέπτου

Η Amazon εξυπηρετεί τώρα αρχεία με ταχύτητες κάτω του χιλιοστού του δευτερολέπτου

Το Microsoft Azure καταργεί το μερίδιο υπηρεσιών cloud της Amazon από την έναρξή του. Ενώ η Amazon ήταν η πρώτη στο πάρτι, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες υπηρεσίες AD και αλληλογραφίας της Microsoft στον κλάδο. Όμως,  μπορεί να ανταγωνιστεί στην αποθήκευση και η τελευταία ανακοίνωσή του είναι βέβαιο ότι θα αναστατώσει την Microsoft.

Cloud Provider Market Share Trend

Η Amazon ανακοινώνει μια τεράστια αύξηση στις ταχύτητες ανάγνωσης. Σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου του AWS, οι λειτουργίες ανάγνωσης EFS συνήθως αιωρούνται στο χαμηλό εύρος του 1ms, αλλά αφού «γύρισαν τον διακόπτη», οι λειτουργίες ανάγνωσης έχουν πλέον μειωθεί στο μισό. Οι χρήστες μπορούν πλέον να αναμένουν ταχύτητες ανάγνωσης έως και 600 μικροδευτερόλεπτα. Οι ηλεκτρονικές αριθμομηχανές φαίνεται να δείχνουν ότι το φως μπορεί να ταξιδέψει περίπου 113 μίλια κάθε 600 μικροδευτερόλεπτα. Αυτό θέτει το ερώτημα. πόσο κοντά θα πρέπει να είστε σε ένα κέντρο δεδομένων για να λάβετε αυτό το όφελος απόδοσης; Είτε έτσι είτε αλλιώς, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για νέο επίπεδο απόδοσης. Οι χρήστες του EFS θα δουν αυτό το όφελος χωρίς επιπλέον κόστος.

How much distance can light cover in 600 microseconds

Πώς θα ανταποκριθεί η Microsoft σε αυτήν την ώθηση στην απόδοση; Είναι δύσκολο να πούμε, καθώς δεν είναι σαφές εάν αυτή η ώθηση σχετίζεται με την τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Amazon ή εάν επωφελούνται από την πρόοδο της τεχνολογίας και είναι απλώς οι πρώτοι που την εφαρμόζουν και την ανακοινώνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *