Το Samsung Galaxy Z Fold4 μπορεί να αποκτήσει μια ειδική υποδοχή S Pen όπως το Galaxy S22 Ultra

Το Samsung Galaxy Z Fold4 μπορεί να αποκτήσει μια ειδική υποδοχή S Pen όπως το Galaxy S22 Ultra

Το τρέχον Galaxy Z Fold3 της Samsung υποστηρίζει το S Pen, αν και δεν υπάρχει ειδική υποδοχή για τη στέγαση του S Pen. Επίσης, πρέπει να αγοράσετε το στυλό ξεχωριστά, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα λήψης σημειώσεων. Αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα καθώς η Samsung φέρεται να σχεδιάζει να προσθέσει ένα αποκλειστικό S Pen στο Galaxy Z Fold4 επόμενης γενιάς, σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας, το The Elec.

Όλα αυτά ακούγονται γνώριμα όπως θα έπρεπε. Όταν αποφάσισε να σκοτώσει οριστικά τη σειρά Galaxy Note, η Samsung αντιμετώπισε πολλές απορίες, ειδικά από τους πιστούς του Note. Μετά τις αντιδράσεις, η εταιρεία τεχνολογίας της Νότιας Κορέας κατέληξε να προσθέσει τις δυνατότητες λήψης σημειώσεων στο S21 Ultra πέρυσι, αν και η υποδοχή που έλειπε για το S Pen έκανε πολλούς χρήστες να αισθάνονται αναστατωμένοι. Ο κατασκευαστής Galaxy πρόσθεσε μια ειδική υποδοχή S Pen στο Galaxy S22 Ultra μετά την κριτική.

Το κορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ισχυρίζεται επίσης ότι το επερχόμενο Z Fold4 θα διαθέτει εσωτερική οθόνη 7,56 ιντσών, ενώ η εξωτερική οθόνη θα έχει μέγεθος 6,19 ιντσών. Η αναφορά δεν αναφέρει άλλες σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό, επομένως μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διατηρήσει τη συνολική σχεδίαση του προκατόχου του, του Galaxy Z Fold3.

Εάν η πιο πρόσφατη αναφορά είναι αληθινή, προσθέτοντας μια υποδοχή στυλό στο Galaxy Z Fold4, η Samsung μπορεί να προσπαθεί να καταστήσει τη δυνατότητα λήψης σημειώσεων ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των κορυφαίων ναυαρχίδων της. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Galaxy Z Flip4 επόμενης γενιάς τυγχάνει παρόμοιας μεταχείρισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *