Το Twitter σάς επιτρέπει να δίνετε φιλοδώρηματα για τους  δημιουργούς με το Ethereum

Το Twitter σάς επιτρέπει να δίνετε φιλοδώρηματα για τους δημιουργούς με το Ethereum

Το Twitter δεν περιορίζει τους θαυμαστές κρυπτογράφησης στα φιλοδωρήματα με Bitcoin. Το κοινωνικό δίκτυο έχει επεκτείνει τις επιλογές φιλοδωρήματος για να επιτρέπει στους δημιουργούς να προσθέτουν τη διεύθυνσή τους Ethereum. Εάν κάθεστε σε ένα απόθεμα αυτού του άλλου σημαντικού κρυπτονομίσματος, θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να δείξετε την υποστήριξή σας.

Η επέκταση προσθέτει επίσης υποστήριξη για μια τριάδα υπηρεσιών πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των Barter, Paga και Paytm. Μπορείτε να στείλετε συμβουλές επισκεπτόμενοι το εικονίδιο Συμβουλές στο προφίλ κάποιου στο Twitter. Εάν θέλετε να λαμβάνετε συμβουλές και είστε τουλάχιστον 18 ετών, μπορείτε να επιλέξετε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας και να ενεργοποιήσετε τις συμβουλές.

Η υποστήριξη του Ethereum είναι χρήσιμη αν δεν είστε τόσο ενθουσιώδεις με το Bitcoin όσο ο πρώην επικεφαλής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ. Κατά κάποιο τρόπο, ωστόσο, η υποστήριξη της υπηρεσίας πληρωμών είναι πιο χρήσιμη. Το Barter, το Paga και το Paytm είναι χρήσιμα στην Ινδία, τη Νιγηρία και άλλες χώρες όπου ευδοκιμούν οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Η κίνηση του Twitter όχι μόνο επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να δίνουν συμβουλές, αλλά καθιστά πιο πρακτικό για τους ψηφιακούς δημιουργούς να δραστηριοποιούνται σε ορισμένες χώρες — θα γνωρίζουν ότι το κοινό τους μπορεί να συνεισφέρει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *