Όλοι οι λογαριασμοί bot Twitter μπορούν πλέον να περιλαμβάνουν μια ετικέτα για να δείχνουν ότι είναι αυτοματοποιημένοι

Όλοι οι λογαριασμοί bot Twitter μπορούν πλέον να περιλαμβάνουν μια ετικέτα για να δείχνουν ότι είναι αυτοματοποιημένοι

Από σήμερα, όλοι όσοι διαθέτουν λογαριασμό bot στο Twitter μπορούν να προσθέσουν μια ετικέτα για να καταστήσουν σαφές ότι τα tweets είναι αυτοματοποιημένα. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές της ετικέτας τον Σεπτέμβριο και τώρα την κυκλοφορεί παγκοσμίως.

Ορισμένοι λογαριασμοί bot επικεντρώνονται σε πράγματα όπως τα emoji mashup, οι έκτακτες ειδήσεις και οι ενημερώσεις για τον καιρό. Το Twitter λέει ότι η ετικέτα θα παρέχει στους χρήστες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με έναν λογαριασμό bot και τον σκοπό του. Αυτό, προτείνει το Twitter, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφασίσουν με ποιους λογαριασμούς θα ακολουθήσουν και θα αλληλεπιδράσουν, ενώ ίσως θα προσθέσει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης και διαφάνειας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το 2020 ότι όλοι οι λογαριασμοί bot “υψηλής ποιότητας” θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι δεν εκτελούνται χειροκίνητα από κάποιον. Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα, οι χειριστές ορισμένων λογαριασμών bot πρέπει να δηλώσουν ότι είναι αυτοματοποιημένοι και να εμφανίζουν το όνομα του ατόμου πίσω από αυτούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *