Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Σήμερα λάβαμε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα τηλέφωνα Pixel 7 και Pixel 7 Pro της Google, τα οποία, εάν η εταιρεία εμμείνει στις συνήθεις παρανομίες της, θα γίνουν επίσημα μόνο τον Οκτώβριο. Κι όμως, εδώ βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο με μερικά κομμάτια του παζλ ήδη εν όψει. Πόσο τακτοποιημένο είναι αυτό;

Τέλος πάντων, σύμφωνα με μια νέα αναφορά, το δίδυμο Pixel 7 θα χρησιμοποιήσει ένα chipset Tensor δεύτερης γενιάς με Exynos Modem 5300 της Samsung για λόγους συνδεσιμότητας.

Οι κωδικές ονομασίες για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro φέρονται να είναι Cheetah and Panther, κάτι που είναι ενδιαφέρον γιατί μέχρι πριν από τη γενιά του Pixel 6, η Google χρησιμοποιούσε μόνο κωδικές ονομασίες που σχετίζονται με ψάρια ή άλλη θαλάσσια ζωή. Στη συνέχεια, τα 6 και 6 Pro ήταν τα Oriole και Raven, και προφανώς η ονοματολογία των πτηνών συνεχίζεται με το Pixel 6a που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, το οποίο φέρεται να ονομάζεται Bluejay. 

Φαίνεται λοιπόν ότι η Google αλλάζει τώρα το σχήμα κωδικών ονομάτων της για τα Pixel με κάθε γενιά – έως ότου εξαντληθούν τα ζώα, πιθανώς. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο, ωστόσο.

Η τελευταία πληροφορία που κυκλοφόρησε σήμερα έχει να κάνει με ένα τρίτο κωδικό όνομα Pixel που συνδέεται με το Exynos Modem 5300, το Ravenclaw. Τώρα αυτό μπορεί να είναι μια αναφορά στο Χόγκουαρτς και τίποτα περισσότερο, ή τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο ενδιαφέροντα.

Πέρυσι, όταν το πρώτο Tensor ήταν υπό ανάπτυξη, η Google το δοκίμασε εσωτερικά αντικαθιστώντας τον Snapdragon 765 σε ορισμένες Pixel 5 μονάδες. Αυτά τα μοντέλα ονομάστηκαν στη συνέχεια την κωδική ονομασία Whitefin – ένα mashup που περιλαμβάνει το “white” από το “Whitechapel”, την κωδική ονομασία του έργου Tensor και “fin” για το “Redfin” – το κωδικό όνομα του Pixel 5.

Ομοίως, η εικασία ισχύει, ίσως το “Raven” στο “Ravenclaw” αναφέρεται στο Pixel 6 Pro και το “claw” είναι απλώς μια αναφορά αιλουροειδών, οπότε αυτή θα ήταν μια συσκευή Pixel 6 Pro με εσώρουχα Pixel 7, που δημιουργήθηκε για δοκιμαστικούς σκοπούς .

Φυσικά, απομένει πολύς χρόνος μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα η γενιά του Pixel 7 και έτσι τέτοια πράγματα να επιβεβαιωθούν από περαιτέρω φήμες και πληροφορίες. Ή όχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *