Το «Street Fighter 6» επιβεβαιώθηκε μέσω ενός νέου teaser trailer

Το «Street Fighter 6» επιβεβαιώθηκε μέσω ενός νέου teaser trailer

Η Capcom ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Street Fighter 6, το επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής σειράς μαχών . Επίσης κυκλοφόρησε ένα teaser trailer με τους Ryu και Luke, έναν βασικό χαρακτήρα DLC που εμφανίζεται στο τέλος του Street Fighter V.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε μετά την έκθεση παιχνιδιών μάχης Pro Tour της Capcom μέσω ενός ιστότοπου με αντίστροφη μέτρηση. Δεν υπήρχαν άλλες πληροφορίες, αν και τα γραφικά του τρέιλερ υποδηλώνουν ότι ο νέος τίτλος μπορεί να χρησιμοποιεί ένα πιο ρεαλιστικό στυλ χαρακτήρων. Η Capcom είπε ότι θα έχει περισσότερα νέα το καλοκαίρι του 2022. 

Όταν κυκλοφόρησε το 2016, το Street Fighter V ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που χρησιμοποίησε λειτουργία πλήρους ιστορίας, αλλά ξεκίνησε άσχημα λόγω προβλημάτων διακομιστή και περιορισμένου περιεχομένου . Ωστόσο, ήταν τελικά μια επιτυχία, σε μεγάλο βαθμό χάρη στις επόμενες Arcade εκδόσεις 

Μαζί με τα νέα του Street Fighter 6, η Capcom αποκάλυψε μια νέα συλλογή παιχνιδιών μάχης με τίτλους όπως Darkstalkers: The Night Warriors, Vampire Hunter 2:Darkstalkers’ Revenge και Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition. Έρχεται στις 24 Ιουνίου σε PS4, Xbox, PC και Nintendo Switch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *