Πότε θα λάβετε την εφαρμογή κάμερας Expert RAW της Samsung

Πότε θα λάβετε την εφαρμογή κάμερας Expert RAW της Samsung

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η Samsung άρχισε να δοκιμάζει την εφαρμογή Expert RAW Camera με το Galaxy S21 Ultra, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι η εφαρμογή κάμερας θα είναι διαθέσιμη για περισσότερα «υποστηριζόμενα» Galaxy συσκευές στο μέλλον. Ωστόσο, η εταιρεία δεν μοιράστηκε μαζί μας τις λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνα Galaxy που θα λάβουν Expert RAW.

Ενώ οι επίσημες λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη δημοσιευμένες, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο σειριακός χρήστης Ice universe, ο οποίος έχει εξαιρετικό ιστορικό διαρροής ακριβών πληροφοριών, μοιράστηκε πότε η νέα σταθερή έκδοση της εφαρμογής κάμερας Expert RAW θα είναι διαθέσιμη σε high-end Galaxy smartphones. Ο χρήστης που διαρρέει έχει καταγράψει οκτώ συσκευές Galaxy που θα έχουν την προηγμένη εφαρμογή κάμερας μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2022:

  • Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S22 Plus
  • Galaxy S22
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy Z Fold3
  • Galaxy Z Fold2
  • Galaxy S20 Ultra
  • Galaxy Note20 Ultra

Το tweet αναφέρει επίσης πότε η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες smartphone Galaxy. Και σύμφωνα με το tweet, η σειρά Galaxy S22 αναμένεται να αποκτήσει την εφαρμογή αυτόν τον μήνα, ενώ οι χρήστες Galaxy S21 Ultra και Galaxy Z Fold 3 θα αρχίσουν να την λαμβάνουν από τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι χρήστες Galaxy Note20 Ultra, Z Fold2 και S20 Ultra ενδέχεται να πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή κάμερας Expert RAW φέρνει στους τηλεφακούς λειτουργίες κάμερας Pro mode, οι οποίες επί του παρόντος περιορίζονται σε ultra Wide και κύριους φακούς. Όταν τραβάτε μια φωτογραφία στο smartphone Galaxy σας χρησιμοποιώντας την κανονική εφαρμογή κάμερας, χρησιμοποιούνται μόνο οι ευρυγώνιοι, οι υπερευρυγώνιοι και οι κύριοι φακοί. Η νέα εφαρμογή κάμερας έχει αναπτυχθεί για να επεκτείνει τα ίδια πλεονεκτήματα στους τηλεφακούς.

Η δυνατότητα αποθήκευσης εικόνων σε φορμά Lossless JPEG και 16-bit Linear DNG RAW, απευθείας άνοιγμα αρχείων DNG RAW στην εφαρμογή Adobe Lightroom και λήψη εικόνων με χαμηλότερο θόρυβο, αυξημένη ευκρίνεια, μεγαλύτερες λεπτομέρειες και ευρύτερο δυναμικό εύρος είναι μερικά από τα προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η νέα εφαρμογή κάμερας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εφαρμογή κάμερας Expert RAW απαιτεί η συσκευή Galaxy σας να είναι σε One UI 4.0 που βασίζεται σε Android 12.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *