Ο φορτιστής 200W της Realme εμφανίστηκε πριν από την ανακοίνωση

Ο φορτιστής 200W της Realme εμφανίστηκε πριν από την ανακοίνωση

O αντιπρόεδρος της Realme, κ. Madhav Sheth,   είπε σε μια  συνέντευξη τον περασμένο Οκτώβριο ότι η τεχνολογία φόρτισης 125W UltraDART της Realme, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020, θα είναι διαθέσιμη φέτος. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, αλλά χθες η Realme ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την «γρηγορότερη τεχνολογία φόρτισης smartphone στον κόσμο» στις 28 Φεβρουαρίου 2022 στο Mobile World Congress (MWC). Αν και η Realme δεν έχει αποκαλύψει πόσο γρήγορη θα είναι αυτή η τεχνολογία, μια εικόνα που διέρρευσε υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 200 W.

Τα τρέχοντα smartphone Realme ξεπερνούν τα 65W, επομένως η μετάβαση στα 200W θα είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για τη νέα μάρκα. Ωστόσο, ακούσαμε επίσης φήμες ότι η Realme εργάζεται σε τηλέφωνα φόρτισης 80W και 150W και θα χρησιμοποιεί τους προσαρμογείς ισχύος 160W της Oppo για να φορτίζει τα smartphone της στα 150W.

Τούτου λεχθέντος, η τεχνολογία φόρτισης 200 W της Realme δεν θα είναι η ταχύτερη από τη στιγμή Xiaomi παρουσίασε ήδη την τεχνολογία HyperCharge των 200 W πέρυσι, η οποία γέμισε μια μπαταρία 4.000 mAh σε ένα προσαρμοσμένο Mi 11 Pro από το επίπεδο στο 100% σε 15 λεπτά.

Ωστόσο, η τεχνολογία φόρτισης 200 W της Xiaomi δεν είναι επίσης διαθέσιμη στο εμπόριο και φημολογείται ότι θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, επομένως μένει να δούμε ποιος θα φέρει το πρώτο smartphone φόρτισης 200 W στην αγορά, επειδή ανακοινώνει κάτι πρώτο και το πουλάει πρώτο είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *