Το πτυσσόμενο iPhone της Apple μπορεί να έρχεται το 2025- το αναδιπλούμενο MacBook θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα

Το πτυσσόμενο iPhone της Apple μπορεί να έρχεται το 2025- το αναδιπλούμενο MacBook θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των πτυσσόμενων τηλεφώνων οφείλεται κυρίως στη Samsung, αλλά ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας μπορεί να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει την κορυφαία θέση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα  καθώς μεγάλες μάρκες θέτουν τις βάσεις για τα πρώτα τους αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Οι «μεγάλες μάρκες» περιλαμβάνουν επίσης την Apple καθώς φήμες λένε ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο iPhone. Προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι η Apple θα έφερνε το αναδιπλούμενο iPhone στη δημοσιότητα το 2023. Ωστόσο, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από την Display Supply Chain Consultants (DSCC), την οποία διευθύνει ο αναλυτής της οθόνης Ross Young, το πτυσσόμενο iPhone είναι απίθανο να φτάνουν πριν από το 2025.

Σύμφωνα με την εταιρεία οθονών, η Apple “δεν φαίνεται να βιάζεται να εισέλθει στην αγορά των πτυσσόμενων smartphone και μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από [2025].”

Η Apple φαίνεται να είναι αρκετά αισιόδοξη για τις δυνατότητες ολόκληρης της τεχνολογίας πτυσσόμενων οθονών, τόσο πολύ που η εταιρεία ενδιαφέρεται να τη συστήσει στα μελλοντικά της notebook.

Όπως περιγράφεται από τον αναλυτή, μπορεί να είναι ένα notebook με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους όταν είναι διπλωμένο και εξωτερική οθόνη όταν δεν είναι διπλωμένο, καθιστώντας το έτσι προϊόν διπλής χρήσης. Ο αναλυτής έγραψε:

«Αυτό το μέγεθος θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία για την Apple και θα είχε ως αποτέλεσμα ένα πραγματικό προϊόν διπλής χρήσης, έναν φορητό υπολογιστή με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους όταν είναι διπλωμένο και για χρήση ως οθόνη όταν δεν διπλώνεται και χρησιμοποιείται με εξωτερικό πληκτρολόγιο. “

Ο αναλυτής οθόνης προβλέπει επίσης ότι η οθόνη του φορητού υπολογιστή θα μπορούσε να είναι περίπου 20 ιντσών και ότι μπορεί να επιτρέπει αναλύσεις UHD/4K ή υψηλότερες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *