Η Caviar παρουσιάζει σχέδια περιορισμένης έκδοσης για το Galaxy S22 Ultra

Η Caviar παρουσιάζει σχέδια περιορισμένης έκδοσης για το Galaxy S22 Ultra

Η Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S22 νωρίτερα αυτό το μήνα και η ρωσική εταιρεία πολυτελείας Caviar ακολούθησε τις τελευταίες φανταχτερές προσαρμογές της.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει έξι διαφορετικά σχέδια με διάφορα  υλικά, όπως χρυσό 24 καρατίων, ελαφρύ τιτάνιο και ανθρακονήματα.

Τα ονόματα των σχεδίων είναι Bird of Prey με μπεζ δέρμα κροκόδειλου. Ocelot, εμπνευσμένο από την εποχή του Art Deco με επίχρυσο ένθετο από χάλυβα. Drive με ανθρακονήματα και ενισχυμένο πλαίσιο τιτανίου. Great Gatsby με τρισδιάστατο γεωμετρικό σχέδιο σε επιχρυσωμένο κράμα, εμπνευσμένο από το δημοφιλές μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald. Victory με μαύρο κροκόδειλο και τιτάνιο PVD. και Titanium με μαύρο άνθρακα αυτοκινήτου.

Η Caviar είναι έτοιμη να κάνει όχι περισσότερα από 99 τηλέφωνα από κάθε έκδοση για να διατηρήσουν την αποκλειστικότητά τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Galaxy S22 ή Galaxy S22+ που είναι λίγο φθηνότερα, αλλά θα έλειπαν από το S Pen και την κάμερα περισκοπίου του Galaxy S22 Ultra.

Μιλώντας για τιμές, η φθηνότερη προσαρμόσιμη επιλογή είναι  6.000 $, ενώ η πιο ακριβή παραλλαγή είναι το Samsung Galaxy S22 Ultra Great Gatsby 512 GB για 7.680 $. Η Caviar είπε ότι οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 11 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *