Realme Pad Mini: Πως θα μοιάζει

Realme Pad Mini: Πως θα μοιάζει

Τα Renders του Realme Pad Mini που έλαβε την πιστοποίηση NBTC πριν από μια εβδομάδα εμφανίστηκαν, αποκαλύπτοντας τη σχεδίαση του tablet.

Αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν το Realme Pad Mini σε ασημί χρώμα και μπορείτε να δείτε ότι το tablet διαθέτει κάμερα 8MP στο πίσω μέρος με υποστήριξη για ορισμένες λειτουργίες που τροφοδοτούνται με AI. Το πίσω πάνελ έχει επίσης το λογότυπο Realme στην κάτω δεξιά γωνία, με το πλαίσιο στη δεξιά πλευρά του Pad Mini να φιλοξενεί το πλήκτρο λειτουργίας και τον διακόπτη έντασης ήχου.

Δεν μπορούμε να δούμε το μπροστινό μέρος του Realme Pad Mini, αλλά η πηγή ισχυρίζεται ότι διαθέτει οθόνη 8,7 ιντσών. Υπάρχει επίσης μια λήψη selfie 5MP, κάτι που είχε ήδη αποκαλυφθεί από την κάμερα FV-5.

Realme Pad Mini renders surface revealing design

Το Realme Pad Mini θα τροφοδοτείται από το Unisoc T616 SoC και θα διαθέτει 4 GB RAM και 64 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι υπάρχει επίσης ένα μοντέλο μνήμης RAM 3 GB αφού εντοπίστηκε στο Geekbench με Android 11.

Το Pad Mini θα συσκευάσει μια μπαταρία 6.400 mAh με υποστήριξη φόρτισης 18 W, η οποία είναι μικρότερη από την κυψέλη των 7.100 mAh που έχουμε στο Realme Pad. Ωστόσο, στα 7,6 mm, η πλάκα θα είναι 0,7 mm παχύτερη από το κανονικό Pad.

Η NBTC αποκάλυψε ότι το Realme Pad Mini θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα, αλλά πιθανότατα θα έχουμε και ένα μοντέλο μόνο με Wi-Fi.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη από τη Realme για το Pad Mini, αλλά μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε περισσότερα για αυτό τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *