Η Activision δεν θα κυκλοφορήσει το Call of Duty το 2023

Η Activision δεν θα κυκλοφορήσει το Call of Duty το 2023

To Call of Duty: Vanguard κυκλοφόρησε το 2021 και δεν έτυχε τόσο καλής αποδοχής όσο άλλες συμμετοχές στο δημοφιλές franchise. Ήταν γεμάτο με σφάλματα και προβλήματα απόδοσης. Είναι σαφές ότι το παιχνίδι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο και φαίνεται ότι η Activision θέλει να αποτρέψει μια εσφαλμένη κυκλοφορία στο μέλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Activision αποφάσισε να καθυστερήσει το Call of Duty 2023 κατά ένα χρόνο. Θα πρέπει να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2024. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι ο τίτλος του επόμενου έτους και η συνέχεια του Call of Duty: Modern Warfare, που πιθανώς ονομάζεται Call of Duty: Modern Warfare 2,  θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022 ως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται τα παιχνίδια. Πολλά στούντιο έχουν υιοθετήσει μοντέλα εργασίας από το σπίτι που φυσικά προκαλούν καθυστερήσεις. Ας ελπίσουμε ότι το Call of Duty 2023 θα είναι μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κατά την κυκλοφορία σε αντίθεση με το Call of Duty: Vanguard.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *