Η Sony λανσάρει έναν τρόπο κοινής χρήσης κλιπ PS5 από την εφαρμογή PS

Η Sony λανσάρει έναν τρόπο κοινής χρήσης κλιπ PS5 από την εφαρμογή PS

Η Sony κυκλοφορεί σταδιακά μια επιλογή που επιτρέπει στους PS5 έχουν πρόσβαση σε τραβηγμένα στιγμιότυπα οθόνης και κλιπ από την εφαρμογή PS σε iOS και Android. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές της δυνατότητας στον Καναδά και την Ιαπωνία τον Οκτώβριο.

Στην αρχή, οι παίκτες στην Αμερική θα μπορούν να βλέπουν και να μοιράζονται τις λήψεις τους από το PS5 στην εφαρμογή για κινητά. Οι άνθρωποι στις ΗΠΑ, την Αργεντινή, τη Βολιβία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κολομβία, τον Ισημερινό, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, το Μεξικό, τον Παναμά, την Παραγουάη, το Περού και την Ουρουγουάη θα έχουν πρόσβαση τις επόμενες ημέρες.

Η Sony θα επεκτείνει τη δυνατότητα σε περισσότερες περιοχές τον επόμενο μήνα. Ορισμένα άτομα εκτός του Καναδά και της Ιαπωνίας είχαν πρόσβαση στη λειτουργία από τα τέλη Ιανουαρίου, σύμφωνα με αναφορές, οι οποίες υπαινίχθηκε ότι επίκειται ευρύτερη διάθεση. 

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα στο PS5 μεταβαίνοντας στην καρτέλα Captures του μενού ρυθμίσεων και ενεργοποιώντας την Auto-Upload. Στην εφαρμογή PS, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Captures στην περιοχή Library. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κατεβάσετε τα κλιπ και τα στιγμιότυπα οθόνης στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Το PS5 σας θα ανεβάσει όλα τα κλιπ που διαρκούν λιγότερο από τρία λεπτά, αρκεί να μην είναι σε ανάλυση 4K. Όλα τα στιγμιότυπα οθόνης που λαμβάνονται με το κουμπί Δημιουργία ή τις συντομεύσεις του μενού Δημιουργία θα μεταφορτωθούν επίσης. Τα στιγμιότυπα οθόνης και τα κλιπ σας θα παραμείνουν στους διακομιστές της Sony μόνο για 14 ημέρες μετά τη λήψη τους, αν και θα παραμείνουν στον χώρο αποθήκευσης της κονσόλας σας.

Αν και αυτός είναι λίγο περίεργος περιορισμός, αυτός είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να λαμβάνετε τα στιγμιότυπα οθόνης και τα κλιπ σας στο τηλέφωνό σας. Θα μπορείτε να τα μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τους φίλους σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε τις περιορισμένες επιλογές κοινής χρήσης του PS5 ή να μεταφέρετε φωτογραφίες σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας μονάδα USB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *