Προβλήματα με την οθόνη του Samsung Galaxy S22 Ultra

Προβλήματα με την οθόνη του Samsung Galaxy S22 Ultra

Παρόλο που η Samsung παράγει ένα αξιοπρεπές ποσό εσόδων από την επιχείρηση smartphone της, τα προβλήματα με τα πάνελ οθονών έχουν γίνει αρκετά κοινή τάση τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, υπήρξαν αναφορές σχετικά με το Galaxy S7 edge που εμφανίζει μια ροζ γραμμή και τη σειρά S8 που εμφανίζει μια κόκκινη απόχρωση. Τώρα, παρόμοια ζητήματα αναφέρονται με το πιο πρόσφατο ακουστικό S22 Ultra.

Πολλοί χρήστες παραπονιούνται για κάποια τυχαία pixel που εμφανίζονται στην οθόνη του S22 Ultra τους. Ένα νήμα του Reddit έχει συγχωνεύσει αυτά τα παράπονα και φαίνεται ότι οι πρώτοι χρήστες του πιο πρόσφατου κορυφαίου smartphone της Samsung αντιμετωπίζουν στήλες pixel σε όλη την οθόνη. Είναι ενδιαφέρον ότι τα εικονοστοιχεία δεν είναι ορατά όλη την ώρα, αντίθετα, εμφανίζονται κυρίως όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube ή όταν παίζετε παιχνίδια. Ένα στιγμιότυπο μιας παρουσίας από το ίδιο νήμα φαίνεται παραπάνω.

Μέχρι στιγμής, τα περιστατικά φαίνεται να είναι μεμονωμένα στο μοντέλο chipset Exynos 2200, αλλά αυτό οφείλεται πιθανώς στο ότι ο Snapdragon 8 Gen 1 δεν είναι ακόμη ευρέως διαθέσιμος. Ορισμένοι βλέπουν τη γραμμή με pixel στο κάτω μισό της οθόνης, ενώ για άλλους, εμφανίζεται στο μεσαίο και επάνω τμήμα της οθόνης.

Μια υποτιθέμενη απάντηση από έναν αξιωματούχο της Samsung σημειώνει ότι η εταιρεία ερευνά το ζήτημα. Είναι ενδιαφέρον ότι επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα υλικού – κάτι που είναι νέα που πιθανότατα θα φέρει ανακούφιση για πολλούς. Η εταιρεία έχει σημειώσει ότι το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί “σπάνια” όταν η ανάλυση της οθόνης έχει ρυθμιστεί σε WQHD και η λειτουργία οθόνης έχει ρυθμιστεί σε “Φυσική”. Η Samsung εργάζεται σε μια επιδιόρθωση που ελπίζει να κυκλοφορήσει σύντομα μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού, αλλά μέχρι τότε, η εταιρεία έχει συστήσει στους χρήστες να αλλάξουν την ανάλυση οθόνης του S22 Ultra σε FHD+ και τη λειτουργία οθόνης σε “Vivid”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *