Τα κρυπτονομίσματα καταγράφουν απότομη πτώση των τιμών τους καθώς αρχίζει η ρωσική εισβολή

Τα κρυπτονομίσματα καταγράφουν απότομη πτώση των τιμών τους καθώς αρχίζει η ρωσική εισβολή

Τα κρυπτονομίσματα σημείωσαν απότομη πτώση σήμερα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι τιμές του Bitcoin πέφτουν έως και 34.740 $ στις 6:00 π.μ. UTC από 37.043 $ στις 2:00 π.μ. UTC. Σχεδόν κάθε άλλη κρυπτογράφηση σημείωσε παρόμοιο επίπεδο πτώσης την ίδια χρονική περίοδο, με εξαίρεση τα stablecoins και τα cryptos που συνδέονται με την τιμή του χρυσού, η οποία στην πραγματικότητα αυξήθηκε σε αξία.

Σήμερα είδαμε το Bitcoin να φτάνει στο χαμηλότερο επίπεδο από τα μέσα Ιανουαρίου και τους τελευταίους δύο μήνες είχε ήδη μια μεγάλη πτώση στην αξία του, τον Νοέμβριο, ήταν πάνω από τα 67.000 $. Ένα ενδιαφέρον φαινόμενο με το Bitcoin και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα είναι ότι τείνουν να ακολουθούν τις χρηματιστηριακές αγορές και μέχρι πρόσφατα, οι αγορές έχουν τρομοκρατηθεί από την προοπτική ενός πολέμου, τον υψηλό πληθωρισμό, τα αυξημένα επιτόκια κ.λπ.

Για όσους ελπίζουν να αγοράσουν σε χαμηλά επίπεδα αυτήν τη στιγμή για να επωφεληθούν από οποιεσδήποτε αυξήσεις τιμών στο μέλλον, να έχουν στο μυαλο οτί μπορεί να χρειαστεί   χρόνος μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη ανοδική πορεία του Bitcoin, τουλάχιστον σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Huobi, Du Jun , ο οποίος είπε στο CNBC ότι το δεν βλέπει άλλη μια ανοδική πορεία Bitcoin να συμβαίνει μέχρι το τέλος του 2024.

Ο Du Jun είπε ότι η επόμενη ανοδική πορεία θα συμπέσει με την επόμενη κατά το ήμισυ που αναμένεται το 2024. Η κατά το ήμισυ είναι όταν η ανταμοιβή για την εξόρυξη Bitcoin μειώνεται στο μισό, αυτό οδηγεί σε μειωμένη προσφορά Bitcoin και προκαλεί αύξηση των τιμών. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν η πρόβλεψη του Du Jun αποδειχθεί σωστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *