Η σειρά Samsung Galaxy S22 ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες στη Νότια Κορέα

Η σειρά Samsung Galaxy S22 ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες στη Νότια Κορέα

Ένα κατάστημα  της Νότιας Κορέας αναφέρει τώρα ότι έχουν προπαραγγελθεί τοπικά 1,02 εκατομμύρια μονάδες της σειράς Samsung Galaxy S22. Αυτός ο αριθμός είναι έτοιμος για ένα νέο ρεκόρ με 300.000 μονάδες να έχουν κρατηθεί την πρώτη ημέρα της καμπάνιας.

Η σειρά  Samsung  Galaxy S8 που κυκλοφόρησε το 2017 διαχειρίστηκε στην πραγματικότητα 1,4 εκατομμύρια προπαραγγελίες, αλλά το πέτυχε σε περίοδο προπαραγγελίας έντεκα ημερών, ενώ η σειρά S22 το έκανε σε μόλις επτά. Τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 ήταν επίσης κοντά στο όριο του 1 εκατομμυρίου προπαραγγελιών, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν αυτόν τον αριθμό ρεκόρ πέρυσι.

Το νέο Galaxy S22 Ultra της Samsung αντιπροσώπευε το 60% των συνολικών προπαραγγελιών. Το κορεατικό ειδησεογραφικό μέσο προτείνει πολλούς μακροχρόνιους χρήστες του Galaxy Note να αναβαθμιστούν στο S22 Ultra. Οι ανοιχτές πωλήσεις της σειράς Galaxy S22 στη Νότια Κορέα ξεκινούν αύριο, 25 Φεβρουαρίου. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς χειρίζεται η Samsung τα logistics και πώς αυτό θα επηρεάσει τους χρόνους αποστολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *